Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Samsung, 17 bin sporcuya Galaxy Z Flip6 dağıttı!

Samsung, Paris 2024 Olimpiyatları için özel tasarım Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü telefonlarını sporculara dağıtmaya başladı.

Samsung, 17 bin sporcuya Galaxy Z Flip6 dağıttı!
24 Temmuz 2024 00:28
92

Samsung, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’na katılacak yaklaşık 17 bin sporcuya özel tasarım Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü telefonlarını dağıtmaya başladı. Bu özel telefonlar, daha önce Samsung’un Unpacked etkinliğinde tanıtılmıştı. İşte detaylar…

Samsung, Paris olimpiyat sporcularına Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü telefonları dağıtmaya başladı

Samsung, 1998 Nagano Olimpiyatları’ndan bu yana Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) ana ortaklarından biri olarak, 2014 Soçi Kış Olimpiyatları’ndan bu yana özel tasarım Galaxy telefonlar sunuyor. Bu yıl, Galaxy Z Flip6 özel sürümü ile bu geleneği sürdürüyor.

Galaxy Z Flip6 Olimpiyat Sürümü, özel sarı renkte ve arka yüzeyinde Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları logosunu taşıyor. Her telefonda önceden kurulmuş eSIM bulunacak. Ayrıca, 100 GB 5G veri kullanımı da sağlanacak.

Tüm bunların yanında, Samsung Wallet ve çeşitli Olimpiyat uygulamaları da yüklü olarak teslim ediliyor. Samsung Olimpiyatlar için özel tasarım katlanabilir ekranlı telefonları ikinci kez sunuyor. Daha önce, Samsung Beijing 2022 Kış Olimpiyatları için Galaxy Z Flip3 5G Winter Dream White özel sürümünü sunmuştu.

Samsung, sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara en iyi deneyimi sunmak için bu özel sürümü tasarladığını söylüyor. Gelecek yıllarda da benzer özel sürümlerle sporculara destek olmaya devam etmeleri bekleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.