Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 30°C

Meta AI, Imagine Me ile Fotoğrafınıza ve Metin İstemlerine Göre Görüntüler Oluşturabiliyor

Yakın zamanda Llama 3.1 açık kaynaklı temel model ailesini duyuran Meta şimdi de WhatsApp, Instagram, Facebook ve Messenger gibi Meta hizmetlerinde kullanılabilen Meta AI kişisel dijital asistanı için Imagine Me (Beni Hayal Et) adlı yeni bir …

Meta AI, Imagine Me ile Fotoğrafınıza ve Metin İstemlerine Göre Görüntüler Oluşturabiliyor
24 Temmuz 2024 14:20
134

Yakın zamanda Llama 3.1 açık kaynaklı temel model ailesini duyuran Meta şimdi de WhatsApp, Instagram, Facebook ve Messenger gibi Meta hizmetlerinde kullanılabilen Meta AI kişisel dijital asistanı için Imagine Me (Beni Hayal Et) adlı yeni bir güncelleme açıkladı.

Şu anda ABD’de beta sürümünde olan yeni Imagine Me özelliği, fotoğrafınıza ve “Beni bir astronot olarak hayal edin” veya “Beni kraliyet ailesi olarak hayal edin” gibi bir komut istemine dayalı olarak görseller oluşturmanıza olanak tanıyor. Bu özellik Meta’nın son teknoloji kişiselleştirme modelini kullanıyor. ABD merkezli Meta AI kullanıcılarının sohbete erişmek için “Imagine Me” yazması yeterli.

Meta AI artık kullanıcıların yeni yapay zeka yetenekleriyle fotoğrafları zahmetsizce düzenlemesine, nesneleri kolayca eklemesine veya kaldırmasına ve değişiklikler yapmasına olanak tanıyor. Gelecek ay, yeni bir “Yapay Zeka ile Düzenle” düğmesi ise yapay zeka kullanarak fotoğraf düzenlemeyi kolaylaştıracak. Kullanıcılar yakında Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp’taki akışlar, hikayeler, yorumlar ve mesajlar içinde yapay zeka tarafından oluşturulan görseller de oluşturabilecek.

Meta’nın yeni Llama 405B modeli artık WhatsApp ve meta.ai’deki Meta AI deneyimini güçlendirerek kullanıcıların karmaşık sorgular sormasına, kodlama yardımı almasına ve uzman eğitimi aracılığıyla bilimsel kavramları anlamasına olanak tanıyor.

Meta ayrıca her iki haftada bir Meta AI’yı güncellemeyi ve dünya çapındaki kullanıcılara yeni özellikler getirmeyi taahhüt etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.