Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

iPhone 16 modellerinde aşırı ısınmayı azaltması beklenen değişiklik

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max geçen Eylül ayında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bazı müşteriler cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili bir sorun yaşamaya başladı. Apple busorunu bir iOS 17 güncellemesiyle hafifletmeye çalışmıştı …

iPhone 16 modellerinde aşırı ısınmayı azaltması beklenen değişiklik
24 Temmuz 2024 11:23
42
iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max geçen Eylül ayında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bazı müşteriler cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili bir sorun yaşamaya başladı. Apple busorunu bir iOS 17 güncellemesiyle hafifletmeye çalışmıştı.

iPhone 16’da aşırı ısınmayı azaltması beklenen dahili değişiklik

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max geçen Eylül ayında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bazı müşteriler cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili bir sorun yaşamaya başladı. Apple sorunu bir iOS 17 güncellemesiyle hafifletti.

Ancak bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan iPhone 16 modelleriyle bir adım daha ileriye gidebilir. iPhone 16 modellerinin olası aşırı ısınmayı önlemek için cihazların şasisinin içinde daha büyük bir grafit levha ile donatılacağı iddia edildi.

Bu, iPhone 16 modellerinin geliştirilmiş bir termal yönetim sistemine sahip olacağı iddiasıyla ilgili geçen Kasım ayındaki bir söylentiyi de doğruluyor. Apple’ın iPhone 16 serisini Eylül ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu söylentiye göre yapılacak olan değişiklik lansman sonrası aşırı ısınma sorununu geçmişte bırakacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.