Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Özgür Özel: Türkiye’de köpek sorunu yok diyemeyiz

Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi hakkında konuşan Özgür Özel, “Çocuğunuz okula servisle gidiyorsa, işiniz kendi aracınızla gidebiliyorsanız, sizin için sokak hayvanları sorunu yoktur” dedi.

Özgür Özel: Türkiye’de köpek sorunu yok diyemeyiz
23 Temmuz 2024 15:22
39

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, başıboş sokak hayvanlarına ilişkin düzenlenen yasa hakkında konuştu.

Açıklamasında Türkiye’de köpek sorunu olduğunu söyleyen Özel, bu konuya en net yaklaşan parti olduklarını da belirtti.

Türkiye’de kronik bir hale gelen başıboş sokak köpekleri sorununa dair, “Sorun yok” diyenlerden değiliz” diyen Özel şu ifadelere yer verdi;

“Sorun var, kaldırmak için çare ölüm diyenlerin karşısındayız”

Sokak hayvanları ile ilgili düzenleme uzun zamandır Türkiye’nin gündeminde. Bu konuya en net yaklaşan partiyiz. Sorunu doğru tespit edelim diyoruz.

Sorun yoktur diyenlerden değiliz. Sorun var kaldırmak için çare ölüm diyenlerin karşısındayız. Türkiye’de sokak hayvanları sorunu var mı? Evet var. Çocuğunuz okula servisle gidiyorsa, işiniz kendi aracınızla gidebiliyorsanız, sizin için sokak hayvanları sorunu yoktur.

“Ötanazi yapalım demek cinayettir”

Yoksul mahalledeyseniz metrelerce ana yola inmek zorundaysanız bir sokak hayvanları sorunu vardır. Bu sorunu çözmek için ötanazi yapalım demek cinayettir.

“Ötanazi kelimesinin çıkarılmasıyla sorun çözülmüş olmuyor”

Sahiplenmeyeni imha edelim demek cinayettir katliamdır vicdansızlığın dik alasıdır. Ötanazi kelimesinin çıkarılmasıyla sorun çözülmüş olmuyor. Sorunu hep birlikte çözeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.