Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Lugano – Fenerbahçe maçı CANLI İZLE | Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Saat kaçta? Hangi kanalda? – UEFA Şampiyonlar Ligi

CANLI – UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, İsviçre takımı Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, ilk resmi maçında galibiyet almak ve Kadıköy’deki rövanş maçında tur atlamak istiyor. Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Kritik müsabakada Tiago Bruno Lopes Martins düdük çalacak. Sarı lacivertli ekipte yeni tranfer Allan Saint Maximin maçta süre alamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Lugano – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Lugano – Fenerbahçe maçı CANLI İZLE | Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Saat kaçta? Hangi kanalda? – UEFA Şampiyonlar Ligi
23 Temmuz 2024 15:37
44

CANLI – Fenerbahçe 2024 – 2025 sezonunun ilk resmi maçında İsviçre’nin Lugano ekibiyle karşılaşacak. Stockhorn Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın canlı anlatımı ve yayın bilgileri futbolseverler tarfından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Lugano – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

LUGANO – FENERBAHÇEMAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Lugano – Fenerbahçe maçı 23 Temmuz Salı saat 21:30’da oynanacak. Müsabaka Spor Smart’ta canlı yayınlanacak.

LUGANO – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Lugano: Saipi, Brault, El Wafi, Mai, Valenzuela, Doumbia, Mahmoud, Cimignani, Bislimi, Bottani, Aliseda.

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

RÖVANŞ MAÇI 30 TEMMUZ’DA!

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin 23 Temmuz Salı günü oynayacağı Lugano maçının rövanşı 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak.

CENK VE OĞUZ KADRODA!

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, Jose Mourinho’nun şans vermesi halinde Lugano maçında süre alabilecek. Allan Saint Maximin ise sakatlığı sebebiyle maçta süre alamayacak. İşte Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan isimler;

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun

AVRUPA KUPALARINDA 271. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 270 kez boy gösterdi. Bu süreçte 107 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 108 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya, rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEMELERİNDE 35. MAÇ

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 34 kez eleme maçına çıktı. Bu karşılaşmalarda 12 galibiyet alan Kanarya, 11 beraberlik ve 10 da mağlubiyet yaşadı. Bu süreçte 48 gol atan Fenerbahçe, ağlarında 39 gole engel olamadı. Organizasyonda son olarak 2008-2009 sezonunda Partizan’ı eleyerek gruplara kalmayı başaran Kanarya, sonrasında eleme turlarında aldığı sonuçlar nedeniyle gruplara kalamadı.

İSVİÇRE TAKIMLARI İLE 7. KEZ

Lugano ile tarihinde ilk kez karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugüne kadar İsviçre ekipleriyle 6 müsabakaya çıktı. 2009-2010 sezonu Avrupa Ligi play-off turunda FC Sion ile eşleşen sarı-lacivertliler, rakibini 2-0 ve 2-2’lik skorlarla eleyerek gruplara adını yazdırdı. Bir sonraki sezon bu kez Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Young Boys ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibine sahasında 1-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler 2016-2017 sezonunda ise Grasshoppers’la oynadığı Avrupa Ligi play-off turunda her iki maçı da (3-0, 0-2) kazanarak gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.

TIAGO MARTINS DÜDÜK ÇALACAK

Lugano ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Tiago Martins düdük çalacak. Martins’in yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.