Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Elon Musk dünya liderlerini paylaştı: Yapay zeka destekli video viral oldu

Yapay Zeka (AI), gerçeklik ile hayal gücü arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmaya devam ediyor. Elon Musk, tam da bu çizgiye meydan okumak için X’te oldukça olasılık dışı bir defile videosu yayınladı. Video’nun en sonunda yakın zamanda yaşanan …

Elon Musk dünya liderlerini paylaştı: Yapay zeka destekli video viral oldu
23 Temmuz 2024 00:18
46
Yapay Zeka (AI), gerçeklik ile hayal gücü arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmaya devam ediyor. Elon Musk, tam da bu çizgiye meydan okumak için X’te oldukça olasılık dışı bir defile videosu yayınladı.

Video’nun en sonunda yakın zamanda yaşanan küresel Microsoft kesintisine de gönderme yapılıyor

Tesla CEO’su, Interdimensional TV tarafından oluşturulan bir AI videosu aracılığıyla dünyanın en tanınmış figürlerinden bazılarını beklenmedik durumlarda göstererek yayınladı. Podyuma çağrılan ilk kişi ise Papa Francis oldu.

Joe Biden da tekerlekli sandalyede ve güneş gözlükleriyle öne çıkıyor. Musk’ın sosyal medyada paylaştığı bu şakadan kendisi bile kurtulamadı. 53 yaşındaki iş adamı, yapay zeka destekli bir geçişte görünüyor ve sumo güreşçisinden astronota dönüşüyor.

Kamuoyunun bildiği gibi, Elon Musk, Donald Trump’ın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Beyaz Saray adaylığını destekliyor. Ancak Cumhuriyetçi aday bile yapay zekanın büyüsünden kaçamadı ve bir tür mahkum gibi göründü.

Fark şu ki videoda Trump’ın sözde kelepçeleri kopmuş görünüyor. Bu da onları kendisinin çıkardığını gösteriyor. Yaklaşık bir buçuk dakikalık bu videoda Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Barack Obama gibi birçok isim daha görünüyor.

Video’nun sadece Elon Musk’ın X hesabından bile yazının yazıldığı sırada 100 milyondan fazla izlenmeye sahip olduğu görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.