Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Kars Valisi Ziya Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde İncelemelerde Bulundu

Kars Valisi Ziya Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir takım incelemelerde bulundu. Polat, OSB Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti, esnafı ziyaret etti ve üretim tesislerini gezdi.

Kars Valisi Ziya Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde İncelemelerde Bulundu
22 Temmuz 2024 16:26
33

Kars Valisi Ziya Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir takım incelemelerde bulundu.

Ziya Polat, ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Toplantıda; gündem konuları görüşülerek karara bağlandı.

Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren kaportacı esnafı ziyaret eden Vali Polat, işlerinde kolaylıklar diledi, öğle yemeğinde çalışanlarla bir araya geldi.

Vali Polat, Organize Sanayi Bölgesi’nde Kars’ın tescilli gastronomik lezzetlerinden Kars Kaşarı ile diğer süt ürünleri üretimi yapan bir tesisi ziyaret ederek, marka, üretim aşamaları, pazarlama ve satış konularında işletme yetkililerinden bilgi aldı.

Polat, ziyaretinin son bölümünde ise günde bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapılan İl Özel İdaresine ait Beton ve Parke Taş Üretim Tesisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Beton ve Parke Taş Üretim Tesisinde üretilen parke taşlar, köy yollarının yapımında kullanılıyor.

Vali Polat’ın Organize Sanayi Bölgesindeki programına Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan da eşlik etti. – KARS

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.