Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Eskişehir sıcaktan kavrulacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yağış alacak bölgeleri açıkladığı duyuruda, Eskişehir’de hava sıcaklıklarının 42 dereceye kadar ulaşmasını öngördüklerini belirtti.

Eskişehir sıcaktan kavrulacak
21 Temmuz 2024 13:36
42
İHA

Temmuz ayını geride bırakmakta olduğumuz şu günlerde, ülkenin dört bir yanında kavurucu sıcaklar hakim oldu…

Yer yer yağış gösteren bölgeler bulunsa da, sıcaklıkların artması bekleniyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve çevresi için öngörülen hava tahminlerini duyurdu.

Yağışlar geliyor

Söz konusu hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı, bugün öğle saatlerinden sonra Bilecik’in Bozüyük, Söğüt ve İnhisar ilçeleri, Eskişehir’in Sarıcakaya, Mihalgazi, İnönü ve Tepebaşı ilçeleri ile Kütahya’nın Domaniç ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ayrıca akşam saatlerinde Eskişehir’in Sarıcakaya, Mihalgazi ve İnönü ilçeleri ile Bilecik’in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yerel şiddette gök gürültülü sağanak yağışın devam edeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklık 42 dereceye ulaşacak

Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, bugün öğle saatlerinden sonra ve bu akşam ilk saatlerde zaman zaman saatte 30 ile 50 kilometre hızla kısa süreli kuvvetli eseceği öngörülüyor.

Öte yandan Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 42 derece ile Sarıcakaya ve 41 derece ile Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.