Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Beşiktaş’ta Amartey krizi! Arabistan’a gitmek istemedi, uçağa binmedi

Kadrodaki yabancı sayısını azaltmak isteyen Beşiktaş’ta gönderilecek isimlerin başında yer alan Daniel Amartey, siyah-beyazlılardan ayrılmayı düşünmüyor. Arabistan’dan gelen kiralama teklifi hiç düşünmeden reddeden Amartey, maaşını karşılamaya hazır olan kulübün kendisi için hazırlattığı uçağa da binmedi. Yaşananlardan dolayı yönetime kırgın olan Ganalı futbolcu, Beşiktaş’ı sosyal medyada takipten de çıktı.

Beşiktaş’ta Amartey krizi! Arabistan’a gitmek istemedi, uçağa binmedi
21 Temmuz 2024 11:26
48

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi flaş transferlere imza atan Beşiktaş, yeni gelecek isimleri de hesaba katarak 19’a ulaşan yabancı sayısını düşürmeye çalışıyor. Ancak kontratı devam eden oyuncular, kalmak için inat ediyor. Bu futbolculardan birisi de Daniel Amartey…

ARABİSTAN’DAN KİRALAMA TEKLİFİ

Ganalı yıldız için geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’dan kiralama teklifi geldi. Yapılan anlaşmaya göre oyuncunun 1.8 milyon euro olan maaşını da Suudi Arabistan ekibi karşılayacaktı.

KENDİSİ İÇİN HAZIRLANAN UÇAĞA BİNMEDİ

Hatta söz konusu kulüp, Amartey’e özel uçak bile hazırladı. Amartey ise uçağa binmedi ve Suudi Arabistan’a gitmek istemediğini söyledi. Yaşananlar nedeniyle yönetime kırgın olan Ganalı futbolcu, sosyal medya hesaplarından Beşiktaş’ı takipten çıkardı.

HÜSEYİN YÜCEL: ZORLAYACAĞIZ

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Amartey için geçtiğimiz günlerde, “Amartey’e Suudi Arabistan’dan teklif geldi ve biz kabul ettik. Ama akabinde beyefendi Arabistan’a gitmek istemedi. İstanbul’da mutlu olduğunu söyledi. Gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi. Konu kapandı ama zorlayacağız” sözlerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Geçen sezon başında Leicester City’den bedelsiz olarak Beşiktaş’a transfer olan Daniel Amartey, siyah-beyazlı formayı 27 kez giydi ve bu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki Ganalı futbolcunun Beşiktaş ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.