Dolar 33,9749
Euro 37,8149
Altın 2.750,50
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Skoda Octavia fiyatı 300 Bin TL birden indi, elde kalanlar bitsin diye

Skoda; Octavia modelinin makyajsız versiyonuna ait otomobillerin bir an önce bitmesi için bayilere talimat geçti. Bu da fiyatların ciddi oranda düşmesini sağladı.

Skoda Octavia fiyatı 300 Bin TL birden indi, elde kalanlar bitsin diye
20 Temmuz 2024 15:36
48

Bildiğiniz gibi Skoda Octavia‘nın yeni makyajlı versiyonu satışa sunuldu. Ancak bayilerin elinde halan eski yani makyajsız versiyon duruyor ve yeni sahiplerini bekliyor. Hal böyle olunca marka, makyajsız kasanın satış fiyatlarında tavsiye edilen fiyat listesini güncelledi. Yeni versiyon ile arasında neredeyse 300 bin TL’ye varan bir fark olan otomobiller, şu anda tam bir fırsat aracı konumunda.

Peki ama Skoda Octavia bizlere neler sunuyor? Dilerseniz hemen bu soruya yanıt verelim. Otomobil, baz donanım seviyesinde 110 beygir gücünde olan 1.0 litrelik benzinli motorla beraber geliyor. DSG şanzıman ile beraber kombine edilen bu motor, performans noktasında beklentileri karşılarken yakıt tüketimi anlamında da makul değerler sunuyor.

Skoda Octavia, C Sedan dünyasının en çok tercih edilen modellerinden birisi. Bunun sebebi ise elbette ki söz konusu otomobilin konforu ve malzeme kalitesi. Bu segmentteki diğer rakiplere göz attığımızda malzeme kalitesi anlamında Octavia‘nın net şekilde öne çıktığını söyleyebiliriz.

Belki Honda Civic ve Skoda Octavia‘nın kalitesi birbirine yakın olabilir ancak şunu net şekilde ifade edebiliriz ki başka hiçbir otomobil Octavia‘nın yanına yaklaşamıyor.

Skoda Octavia, 600 litrelik bagaj hacmiyle geniş ailelere göz kırpıyor. Bu devasa alan D segmenti otomobillerden bile büyük bir yükleme alanı veriyor. Dolayısıyla araç, bu noktada segmentinde rakipsiz konumda yer alıyor.

Aracın konforu ve performansı kadar yol tutuşu da oldukça iyi. Yol sesi çok az geliyor ve bu da yalıtımın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.

Evet, dilerseniz tüm bu bilgilerin ardından gelelim artık yavaş yavaş fiyat konusuna. Modelin güncel fiyatlarına ve donanım seçeneklerine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Elite 1.0 TSI e-TEC 110 PS DSG

Fiyatı: 1.544.900 ₺

Premium 1.5 TSI ACT e-TEC 150 PS DSG

Fiyatı: 1.834.900 ₺

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.