Dolar 33,9798
Euro 37,7548
Altın 2.748,34
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Samsung, LG Wing’e Benzer Döndürülebilir Ekranlı Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor

Samsung, oldukça ilginç bir akıllı telefon patenti aldı. Bu patent, firmanın döndürülebilir ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığını gözler önüne seriyor. Ancak patentin gerçek bir ürün olup olmayacağı belli değil.

Samsung, LG Wing’e Benzer Döndürülebilir Ekranlı Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor
20 Temmuz 2024 16:06
73

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirket, Dünya Fikrî Mülkiyet Örgütü veri tabanına yeni bir patent ekledi. Bu patent, şirketin döndürülebilir ekranlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını gözler önüne seriyor.

Hatırlaryan okurlarımız vardır; şimdilerde akıllı telefon piyasasından çekilmiş olan LG, bundan yıllar önce Wing olarak isimlendirdiği bir akıllı telefon duyurmuştu. Bu akıllı telefon, dönebilen bir ekran yapısına sahipti. Böylelikle tüketicilere ilginç bir deneyim sunuluyordu. İşte Samsung da tam olarak buna benzer bir akıllı telefon geliştiriliyor. Ancak Samsung’un aldığı patentteki önemli hususlardan biri, dönebilen ekranın menteşeye sahip olması. Yani aynı zamanda eğimli bir yapıya sahip olacak.

İşte Samsung’un patentine ait görüntüler

Samsung’un yeni patenti, kullanıcıya daha önce görmediğimiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Çünkü kullanıcı, bu akıllı telefonu bir stand gibi kullanabilecek. Tabii Samsung’un bu ürünle ilgili neler düşündüğünü şimdilik bilemiyoruz.

Burada unutmamamız gereken bir husus da var. Samsung’un aldığı patent, hiçbir zaman gerçek bir ürün hâline dönüşmeyebilir. Çünkü şirketler, yıllar boyunca tonla patent alıyor, bunların sadece bir bölümünü gerçek ürünler hâline getiriyorlar. Patentle ilgili neler yaşanacağını zaman gösterecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.