Dolar 33,9790
Euro 37,7964
Altın 2.749,25
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Rainbow Six Mobile ve Division Resurgence ertelendi

Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Ubisoft, konsol ve PC tarafında ciddi projelere imza atsa da firma, mobil oyun pazarında istediği performansı gösteremiyor. Mobil oyunlar, dünyanın en büyük oyun pazarını oluştursa da Ubisoft …

Rainbow Six Mobile ve Division Resurgence ertelendi
20 Temmuz 2024 16:22
46
Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Ubisoft, konsol ve PC tarafında ciddi projelere imza atsa da firma, mobil oyun pazarında istediği performansı gösteremiyor. Mobil oyunlar, dünyanın en büyük oyun pazarını oluştursa da Ubisoft kazançlarının yalnızca %10’unu oluşturuyor. Son yıllarda bu durumu düzeltmek için çalışmalara başlayan firma, geçtiğimiz yıllarda birkaç farklı mobil oyun duyurusu gerçekleştirmişti. Merakla beklenen yapımlardan bazıları, maalesef önümüzdeki mali yıla ertelendi.

Rainbow Six Mobile muhtemelen 2025 yılında çıkacak

Ubisoft, geçtiğimiz yıllarda iOS ve Android platformları için Rainbow Six Mobile ve The Division Resurgence gibi yapımları duyurmuştu. Konsoldaki oyunlara benzer bir oynanış sunması beklenen yapımlar, kısa sürede mobil oyuncuların dikkatini kazanmayı başarsa da firma, bu yapımları bir türlü piyasaya süremedi. Geçtiğimiz yıl çıkış yapması planlanan yapımlar, bir kez daha ertelendi.

Ubisoft, hissedarları için yayınladığı yeni mali güncellemede, merakla beklenen yapımların 2026 finansal yılına ertelendiğini duyurdu. Bu da demek oluyor ki Rainbow Six Mobile ve The Division Resurgence, Nisan 2025 ve Mart 2026 arasında yayınlanacak. Oynaması ücretsiz olması planlanan oyunların mobil oyun pazarında oldukça popüler olması bekleniyor ancak görünüşe göre Ubisoft, yapımların biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor. XDefiant ile oynaması ücretsiz oyun pazarında ciddi bir yükselişe geçen firma, bakalım mobil oyun pazarında da başarılı olabilecek mi?
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.