Dolar 33,9749
Euro 37,8149
Altın 2.750,50
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Parasının karşılığını en iyi şekilde veren iPhone modeli hangisi?

Uzamanlar seçimini yaptı: İşte parasının karşılığını en iyi şekilde verebilen, kullanıcıların satın alabileceği en ideal iPhone modeli….

Parasının karşılığını en iyi şekilde veren iPhone modeli hangisi?
20 Temmuz 2024 15:06
90

Ürün incelemecileri, üçüncü taraf onarım teknisyenleri ve hatta eski Apple çalışanlarını içeren uzmanlar, görünene göre iPhone’lar söz konusu olduğunda en son sürümün fiyat performans açısından en iyi ürün olmadığı konusunda hemfikir.

DailyMail, Apple’ın telefonunun hangi modelinin, yüksek kaliteli donanım ve temel özelliklerin yanı sıra uygun fiyat vaat eden “mükemmel noktada” durduğunu öğrenmek için pek çok bağımsız uzmanla iletişime geçtiğini bildiriyor. Yapılan bu görüşmeler sonunda uzmanların önerdikleri cihazları önerme sebeplerinde farklılıklar olsa da, tamamı 2021 yılının iPhone 13 modellerinin en iyi noktada bulunduğunu, en iyi bütçe seçeneğini ise 2022 yılının iPhone SE’sinin sunduğunu belirtti.

iPhone’ların her yıl çığır açıcı gelişmeler almadıkları zaten biliniyor ve internet üzerindeki pek çok iPhone kullanıcısı, iPhone 12’nin fiyat-performans açısından en iyi noktada durduğuna inanıyor. Ancak uzmanlar, iPhone 12’nin çok iyi bir telefon olduğunu kabul ederken, iPhone 13 çok büyük geliştirmeler getirmese de iPhone 12’de çok iyi olan özellikleri mükemmelleştirdiğini söylüyor.

Bazı uzmanlar, Apple’ın telefonlarının genellikle belirli bir düzende çıktığını, bazı yıllarda sunulan telefonlar bir önceki yıla göre neredeyse sadece bir kasa değişimi olurken, yeni özellikler getiren bir modelli sunan bir yılın ardından gelen modelin iyi bir revizyon olduğunu ve bu özelliklerdeki sorunları giderdiğini belirtiyor.

Apple’ın SE (Special Edition) modelleri, 2016 yılında sunulmalarından bu yana şirketin bütçe modelleri haline geldi. Bu yüzden üçüncü nesil iPhone SE, yeni bir telefona o kadar fazla para ödemek istemeyenler için ideal bir seçim oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.