Dolar 33,9798
Euro 37,7548
Altın 2.748,34
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Onuachu için Trabzonspor’a ilginç çağrı: Ferrari istiyorsanız…

Göztepe başkanı Rasmus Ankersen, bonservisi Sports Republic bünyesindeki Southampton’da olan Paul Onuachu için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Onuachu için Trabzonspor’a ilginç çağrı: Ferrari istiyorsanız…
20 Temmuz 2024 16:37
33

Sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin kulüp başkanı Rasmus Ankersen, takımın kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında, Slovenya’daki kamp çalışmalarından çok memnun olduğunu kaydetti.

Takımın çok iyi bir şekilde çalıştığını kaydeden Ankersen, şöyle konuştu:

“Bizler de sportif direktörümüz Ivan Mance ve oyuncu arayan bütün ekibimizle beraber ligde rekabetçi ve başarılı olacak bir takım kurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki yapacağımız çok daha işimiz var. Hem gençlerin hem tecrübeli oyuncuların olduğu, hep beraber dengeli ve başarılı bir takım kurmak için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştiriyoruz.”


Santrafor transferi

Ankersen, önümüzdeki süreçte takıma iki santrafor alacaklarını belirterek, “Elimizde bununla ilgili gerçekten iyi seçenekler var. Umarım gelecek günlerde bunu başarır ve sizlere, taraftarlarımıza onları tanıtırız ama bu iş bir anda olmuyor. Bir süpermarkete de gittiğinizde hemen istediğiniz şeyleri, istediğiniz fiyata bulamazsınız ya da aldığınız şeyler o anda size kaliteli gözükür ama daha sonra o kalitesini bir zaman sonra kaybettiğini görürsünüz.” diye konuştu.

Kaleci Lis yeniden gelecek mi?

Geçen sezon Southampton’dan kiralanan kaleci Mateusz Lis’in takıma çok büyük katkı verdiğini belirten Ankersen, “Kadromuzda Türkiye’deki en yetenekli kaleci olarak gördüğümüz ve çok inandığımız Arda var. Sezon öncesi onun da ne kadar hazır olduğunu hocalarımızla hep beraber görmek istedik. Tabii bu Lis’in tekrar gelmeyeceği, artık böyle bir olasılığın kalktığı anlamına da gelmiyor.” dedi.

Ankersen, ilgilendikleri hücum oyuncularının ismini veremeyeceğini belirterek, “Takıma büyük yıldızlar transfer etmek bizim stilimiz değil. Bizim en büyük amacımız iyi bir takım oluşturmak.” değerlendirmesinde bulundu.


Onuachu için Trabzonspor’a çağrı

Geçen sene Trabzonspor’un Southampton’dan kiraladığı Paul Onuachu’nun yeniden bordo-mavili takıma transfer haberlerinin çıktığının hatırlatılması üzerine Ankersen, “Paul Onuachu satılacaksa bunun doğru fiyata gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ferrari almak istiyorsanız ona Ferrari fiyatını ödemeniz gerekiyor.” dedi.

Ankersen, Sports Republic bünyesindeki Göztepe’nin Southampton’a göre ikinci planda olmadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Göztepe’yi Avrupa’nın ve dünyanın en iyi takımı olarak görüyoruz. Böyle hissiyatlara sahibiz ve bununla gurur duyuyoruz. Bunlar gerçekler ama aynı zamanda şunu da gerçekçi bir şekilde görmemiz lazım. Burada hep beraber büyük başarılara ulaşıp, taraftarımızın oluşturduğu muhteşem ortam, şehrin güzelliğiyle hep beraber yakaladığımız başarılarla bu oyuncuları buraya çekebiliriz. Hedefimiz de bu. Bir oyuncu Göztepe’ye geleceği zaman burayı bir sıçrama tahtası ve Premier Lig’e giden bir yol haritası olarak da görebiliyor. Bunu bir motivasyon olarak görüyor ve bu şekilde kendini hazırlıyor.”

“Adaletsizliğe uğrarsak sessiz kalmayacağız”

Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ile Türk futbolunun sürekli olarak gelişmesi için iş birliği içinde olmak istediklerini belirten Ankersen, “Tabii ki bu adaletsizliğe uğradığımız zaman sessiz kalacağız anlamına gelmiyor. Tabii ki böyle bir şey olduğu zaman da reaksiyonumuzu önemli bir şekilde göstereceğiz. Zaten kulüpte bununla ilgili bizim çok önemli isimlerimiz var, onursal başkan Mehmet Sepil, CEO’muz Kerem Ertan gibi bu konuda çok büyük tecrübeye sahip ve her anlamda koruyan insanlarla beraberiz.” dedi.

Ankersen, genç ve yetenekli oyuncuların Premier Lig’den önce Türkiye’de oynamak istemeyeceğini belirterek, “Kariyerinin sonuna gelmiş oyuncular çok büyük paralara buraya gelebilirler ama artık biz bunun Türk futbolunda değişmesini istiyoruz ve bizim hedefimiz bunu değiştirmek. Göztepe’ye genç bir oyuncu geldiğinde kesinlikle burada kendini geliştirebileceğini bilecek.” şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.