Dolar 33,9798
Euro 37,7548
Altın 2.748,34
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Nedeni daha bomba! Wanda Nara’nın babası gözaltına alındı

Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan ünlü model Wanda Nara’nın babası Andres Nara, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, Andres Nara’nın eşi Alicia Barbasola’ya şiddet uyguladığı ve komşuların polisi aradığı belirtildi. Gözaltına alınan Nara’nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanacağı iddia edildi.

Nedeni daha bomba! Wanda Nara’nın babası gözaltına alındı
20 Temmuz 2024 16:38
49

Mauro Icardi ile ayrılığı ile gündeme gelen Wanda Nara, bu kez babası Andres Nara’nın gözaltına alınmasıyla gündem oldu.

GÖZALTINA ALINDI

Arjantin medyasında yer alan habere göre, Andres Nara’nın (67), eşi Alicia Barbasola’ya (35) şiddet uyguladığı ve birkaç komşunun evden gelen çığlıkların ardından polisi aradığı belirtildi. Barbasola’nın eve gelen polislere, Nara’nın kendisine vurduğunu söylediği ve polislerin Andres Nara’yı gözaltına aldığı kaydedildi. Andres Nara’nın gelen polislerle birlikte karakola götürüldüğü ve gözaltına alındığı kaydedildi. Gözaltına alınan Nara’nın Tigre’de polis karakolunda tutulduğu ifade edildi.

TUTUKLANABİLİR

Polis raporunda ise Andres Nara’nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanacağı bilgisinin olduğu iddia edildi. Öte yandan Andres Nara’nın başka bir kadınla da ilişki yaşadığı ve söz konusu kadınla yaptığı konuşmaların geçtiğimiz hafta sızdırıldığı hatırlatıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.