Dolar 34,0330
Euro 37,8367
Altın 2.733,55
BİST 9.984,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Kız futbol takımları antrenman amaçlı futbol müsabakası yaptı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kız futbol takımları antrenman amaçlı futbol müsabakası yaptı. Akıncılar Kapalı Futbol Sahası’nda karşı karşıya gelen Akıncılarspor ile Kütahyaspor kız takımları, centilmence dostluk maçı yaptı. Karşılaşmayı Tavşanlı Belediye Başkan yardımcısı Aziz Solmaz da izledi ve başarılar diledi. Akıncılarspor kulüp başkanı Murat Göçmen, ‘Akıncılarspor bayan futbol takımı olarak biz yaklaşık 10 aydan bu yana kızlarımız ile beraberiz. Akıncılarspor bayan futbol takımı olarak 42 oyuncumuz var. Bizim şu anda destek alamadığımız için profesyonel liglere çıkma şansımız yok. Ama bu kızlarımızı değerlendirip profesyonel liglere gönderme şansımız var. Rakip takım Kütahyaspor’da 4 tane kendi kızımız oynuyor. Buradan yetişip buradan giden 4 kızımız var. Diğer profosyonel takımlara verdiklerimiz de var. Biz isterdik ki Tavşanlımızın bayrağını sallasınlar ve burada hizmet versinler ama nasip değilmiş’ dedi. Akıncılarspor kulüp başkanı Murat Göçmen ayrıca tüm iş adamları, kurum

Kız futbol takımları antrenman amaçlı futbol müsabakası yaptı
20 Temmuz 2024 03:10
92

– Kız futbol takımları antrenman amaçlı futbol müsabakası yaptı

KÜTAHYA – Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kız futbol takımları antrenman amaçlı futbol müsabakası yaptı.

Akıncılar Kapalı Futbol Sahası’nda karşı karşıya gelen Akıncılarspor ile Kütahyaspor kız takımları, centilmence dostluk maçı yaptı. Karşılaşmayı Tavşanlı Belediye Başkan yardımcısı Aziz Solmaz da izledi ve başarılar diledi.

Akıncılarspor kulüp başkanı Murat Göçmen, “Akıncılarspor bayan futbol takımı olarak biz yaklaşık 10 aydan bu yana kızlarımız ile beraberiz. Akıncılarspor bayan futbol takımı olarak 42 oyuncumuz var. Bizim şu anda destek alamadığımız için profesyonel liglere çıkma şansımız yok. Ama bu kızlarımızı değerlendirip profesyonel liglere gönderme şansımız var. Rakip takım Kütahyaspor’da 4 tane kendi kızımız oynuyor. Buradan yetişip buradan giden 4 kızımız var. Diğer profosyonel takımlara verdiklerimiz de var. Biz isterdik ki Tavşanlımızın bayrağını sallasınlar ve burada hizmet versinler ama nasip değilmiş” dedi.

Akıncılarspor kulüp başkanı Murat Göçmen ayrıca tüm iş adamları, kurum ve kuruluşların da başarılı sporculara destek vermesi gerektiğini ifade etti.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.