Dolar 33,9803
Euro 37,8035
Altın 2.749,15
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Google, Pixel 9 Pro satın almak için nedenleri listeledi

Google, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro Fold tasarımını ortaya çıkardıktan sonra özelliklerine odaklanan bir video yayınladı. Google, kullanıcıların Pixel 9 Pro’ya geçmek için birçok nedeni olduğunu söylüyor ama öyle değil. Çoğu özellik zaten var …

Google, Pixel 9 Pro satın almak için nedenleri listeledi
20 Temmuz 2024 16:52
67

Google, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro Fold tasarımını ortaya çıkardıktan sonra özelliklerine odaklanan bir video yayınladı. Google, kullanıcıların Pixel 9 Pro’ya geçmek için birçok nedeni olduğunu söylüyor ama öyle değil.

Çoğu özellik zaten var!

Google, Pixel 9 Pro satın almak için 22 neden listeliyor ancak ilginç olarak bazıları Pixel 9 Pro’ya özel değil. Hali hazırda Pixel telefon kullanıyorsanız listelenen birçok özelliğin zaten cihazınızda olduğunu, kullanabildiğinizi göreceksiniz. Google’a göre eski telefonunuza veda edip Pixel 9 Pro’ya geçmeniz için birkaç neden:

  • Arkadaşınızın önerdiği filmi unuttunuz mu? (Windows Recall benzeri işlevselliğe sahip Gemini AI ile mevcut)
  • Telefon görüşmesinde karşınızdaki kişiyi zar zor mu duyuyorsunuz? (Net Arama zaten mevcut)
  • Çok uzaktan çekilen konser videoları (Videolar için yakınlaştırmayı iyileştirme zaten var)
  • Çok fazla e-postanız mı var? (Gemini Gmail’e yakında geliyor)
  • Doğru anı yakalayamadınız mı? (En İyi Çekim zaten var)
  • Gökyüzü güzel gözükmüyor mu? (Sihirli Düzenleyici zaten var)
  • Dil sorunu mu yaşıyorsunuz? (Canlı Çeviri zaten var)
  • Fotoğraf bulanık mı? (Fotoğraf bulanıklığını giderme zaten var)
  • Yazamıyor musunuz? (Yazmama yardımcı ol zaten var)

Bu liste daha da uzuyor. Google’ın Pixel 9 Pro’ya geçmek için sıraladığı listede aslında birçok özelliğin eski modellerde kulanılabilir olduğu veya güncellemeyle geleceği görülüyor. Bakalım, 13 Ağustos’taki etkinlikte Google, Pixel 9 Pro serisini nasıl öne çıkaracak?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.