Dolar 33,9749
Euro 37,8149
Altın 2.750,50
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nde Manuş Baba Coşkusu

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nde Manuş Baba’nın şarkılarına binlerce vatandaş eşlik etti. Festivalde misafir grupların dans gösterileri ve Manuş Baba’nın konseri büyük ilgi gördü.

Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nde Manuş Baba Coşkusu
20 Temmuz 2024 15:25
56

(İSTANBUL)- Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Festivalde misafir grupların dans gösterilerinin ardından sahne alan Manuş Baba’nın şarkılarına, binlerce vatandaş hep bir ağızdan eşlik etti.

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde ilçe sakinleri, sanata ve eğlenceye doydu.

35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkarın katıldığı festivalde, misafir grupların dans gösterilerinin ardından sanatçı Manuş Baba sahne aldı. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinlikte katılımcılara muhteşem bir akşam yaşatan Manuş Baba’nın şarkılarını, binlerce kişi hep bir ağızdan söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Ayyıldız, sanatçıya günün anısına çiçek takdim ederek, “Kültürün, sanatın başkenti Esenyurt’ta hoş geldiniz. Kıymetli Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’in sizlere selamını getirdim” dedi.

“Müthiş bir heyecanla buradayız”

İlçede ilk konserini veren Manuş Baba, festivali düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ve kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, “37. yaşıma burada giriyorum. Belki yüzlerce konser yaptık, bu akşam müthiş bir heyecanla buradayız. O güzel sesleriniz, alkışlarınız bize çok iyi geliyor. Esenyurt’taki ilk konserimiz ve sizlerin burada olması çok değerli. Bu gece adına size sonsuz minnet duyuyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.