Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

“Onuachu ve Cham gelecek”

Başkan Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda A Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

“Onuachu ve Cham gelecek”
19 Temmuz 2024 07:22
11

BaşkanErtuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda A Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Doğan, taraftara heyecan ve sinerji veren takım oluşturmak istediklerini belirterek, “Tek hedef zirvede olan bir Trabzonspor. Yeni sezonda heyecan veren bir Trabzonspor’u izleteceğiz. 6 tane transfer yaptık, 6 tane daha yapacağız. Yarından sonra transferlerimizi tek tek açıklayacağız. Onuachu için Southampton kapıyı 15 milyon euro’dan açmıştı. 10 milyona kadar indi. Biz de biraz daha çıktık. Onuachu zaten bize gelmek istediğini Southampton’a da söyledi. Cham için de aynı durum söz konusu. Clermont indirime gitti, biz biraz daha çıktık. İki oyuncunun da geleceğini düşünüyoruz” dedi.

BİR İKİ GÜNE SAĞ BEKIMIZ GELİR

Başkan Doğan: “Bizim B planımız hazırdı ve hemen harekete geçtik. Bir iki gün içerisinde yeni sağ bekimiz gelecek. Tek düşüncemiz taraftarı mutlu eden, sahada dik duran, mücadele eden bir takım oluşturmak. Taraftarımız merak etmesin. Trabzonspor zirve mücadelesi verecektir.”

Başkan Doğan, Meunier konusunda ise şunları söyledi: “Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama CHAM ONUACHU bir daha bu formayı giyemez.”

“SAMSUNSPOR RAKİBİMİZ DEĞİL”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım dün sabah saatlerinde, “Trabzon ile aramızda sorun var. Bu nedenle TFF seçimlerinde Trabzonlu adaya oy vermeyiz” dedi. Başkan Ertuğrul Doğan, Yıldırım’a cevap verdi: “Söylemlerde daha dikkatli olunmasında fayda var. Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı. 4 büyük arasında bir rekabet var ama Samsunspor ile bizim aramızda böyle bir rekabet yok. Samsunspor’u biz rakip olarak görmüyoruz. Bizim müzemizde yüzlerce kupamız var. Bunu dünyanın her yerinde ispatlamış bir takım. Umarım uzun yıllar Süper Lig’de kalırlar. Samsun bizim komşumuz. Aramızda 3 saatlik mesafe var. Samsun’da çok sevdiğimiz insanlar var. Daha dikkatli konuşursak iki şehir karşı karşıya gelmez.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.