Dolar 34,0025
Euro 37,6537
Altın 2.728,01
BİST 10.021,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Muğla’da Alzheimer hastası kadın için arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü kaybolan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor. Dedeoğlu’nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiği tespit edildi. Arama kurtarma ekipleri, yaşlı kadını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’da Alzheimer hastası kadın için arama çalışmaları devam ediyor
19 Temmuz 2024 14:44
175

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Sabriye Dedeoğlu’nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti.

Bu bölgede arama kurtarma faaliyetlerine ağırlık veren ekipler, yaşlı kadının bulunması için seferber oldu. Ekipler 5’inci günde ‘de Sabriye Dedeoğlu’nu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Arama çalışmaları, kaybolan Sabriye Dedeoğlu’nun bulunması için tüm hızıyla devam ediyor. – MUĞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.