Dolar 34,0025
Euro 37,6537
Altın 2.728,01
BİST 10.021,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Google Pixel Watch 3 serisinin Avrupa fiyatı sızdırıldı

Google’ın yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı saati Pixel Watch 3 ve Pixel Watch 3 XL’ın fiyatı merakla bekleniyordu. Teknoloji sızıntılarıyla tanınan blog yazarı @billbil-kun tarafından paylaşılan bilgiler şu şekilde: Google Pixel …

Google Pixel Watch 3 serisinin Avrupa fiyatı sızdırıldı
19 Temmuz 2024 14:37
163
Google’ın yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı saati Pixel Watch 3 ve Pixel Watch 3 XL’ın fiyatı merakla bekleniyordu. Teknoloji sızıntılarıyla tanınan blog yazarı @billbil-kun tarafından paylaşılan bilgiler şu şekilde:

Google Pixel Watch 3 ve Pixel Watch 3 XL sızdırıldı

Piksel Watch 3 (41 mm)

  • Bluetooth/Wi-Fi versiyonu: 399 Euro
  • 4G LTE + Bluetooth/Wi-Fi versiyonu: 499 Euro
  • Renkler: Obsidyen, Porselen Beyazı, Ekru ve Pembe

Piksel Watch 3 XL (45mm)

  • Bluetooth/Wi-Fi versiyonu: 449 Euro
  • 4G LTE + Bluetooth/Wi-Fi versiyonu: 549 Euro
  • Renkler: Obsidyen, Porselen Beyazı ve Fındık

Pixel Watch 3 serisi, daha iyi performans ve kullanıcı deneyimi vadeden birçok yeni yükseltmeyle geliyor. Pixel Watch 3 serisi Qualcomm Snapdragon W5 yonga setinden güç alacak. Bu çip daha hızlı işleme, daha iyi verimlilik ve daha güçlü bağlantı sağlıyor.

Kullanıcılar akıcı performans ve hızlı tepki süreleriyle akıllı saati günlük kullanım için daha güvenilir kullanabilirler. Snapdragon W5 ile birlikte Pixel Watch 3 serisi özel bir yardımcı işlemciye sahip olacak. Bu çip görevleri iyi bir şekilde hallederek güç kullanımını azaltıyor.

Böylece daha iyi pil ömrüyle akıllı saatleri sık sık şarj etmeye ihtiyaç duymadan daha uzun süre kullanılabileceksiniz. Pixel Watch 3 serisinin ekran parlaklığında da büyük bir artış var. Son modelde 1000 nit 2000 nite çıkarıldı. Bu yükseltme parlak ışıkta bile harika bir görünürlük sağlayarak mesajları okumayı, saati kontrol etmeyi ve uygulamaları açık havada kullanmayı kolaylaştırıyor.

Bir diğer önemli özellik ise UWB (ultra geniş bant) teknolojisine destek. UWB, hassas konum takibi ve diğer UWB özellikli cihazlarla daha iyi bağlantı sunar. Bu teknoloji saatin kullanımını artırarak daha hassas konum tabanlı hizmetlere ve akıllı ev cihazlarıyla sorunsuz çalışmaya olanak tanıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.