Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

GALATASARAY HABERİ – Icardi ile ilgili şok iddia! Yönetim endişeli

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla son iki sezonda kazanılan şampiyonlukların mimarlarından olan Mauro Icardi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, yıldız golcüyle ilgili şok bir iddia ortaya attı. İşte detaylar… (GS spor haberi)

GALATASARAY HABERİ – Icardi ile ilgili şok iddia! Yönetim endişeli
19 Temmuz 2024 12:20
53

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Aslan’a galibiyeti getiren golleri Derrick Köhn, Hakim Ziyech, Dries Mertens ve Michy Batshuayi kaydetti.

Çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da en çok konuşulan isimlerden birisi Mauro Icardi oldu.

Geçtiğimiz sezon fazla kilosu olduğu gerekçesiyle eleştirilen Arjantinli yıldız, yeni sezon öncesi zayıflaşmış haliyle dikkatleri çekti.

Golcü oyuncu, şu ana kadar oynanan üç hazırlık maçında da süre almadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Trencin karşılaşmasının ardından, “Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz. Bir sonraki maçta Icardi’ye ne kadar süre vereceğimizi göreceğiz. Fiziksel durumuna bakacağız ve karar vereceğiz.” diye konuştu.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi için Arjantin’den dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Icardi’nin, Wanda Nara’dan ayrıldıktan sonraki durumu nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar ve yöneticilerin endişeli olduğunu öne sürdü.

6 KİLO VERDİ

Icardi’nin ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia eden Mendez, Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği söyledi.

Wanda Nara, ayrılık ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparken Mauro Icardi’den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Mauro Icardi, Galatasaray’ın Avusturya kampında oynadığı ilk üç hazırlık maçında süre almadı.

Arjantinli golcü, 24 Temmuz’da Lecce ile oynanacak hazırlık maçında forma giyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.