Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Edin Dzeko’dan Mert Hakan esprisi: Gelmeden önce…

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, FB TV’ye yaptığı açıklamada Mert Hakan Yandaş ile ilgili esprili bir cümle kurdu.

Edin Dzeko’dan Mert Hakan esprisi: Gelmeden önce…
19 Temmuz 2024 12:08
43

Fenerbahçe’de takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde FB TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Takımın birinci kaptanı Edin Dzeko, Mert Hakan ile yakın arkadaş olduklarını belirtirken, “Fenerbahçe’ye gelmeden önce ne duymuştun?” sorusuna da esprili bir yanıt verdi.

Mert Hakan esprisi güldürdü

“Fenerbahçe’ye gelmeden önce Mert Hakan’ı duymuştum.” diyen Boşnak futbolcunun sözleri sonrası ortamda gülüşmeler yaşandı.

Gelmeden önce Mert Hakan’ı duymuştum. Şaka yapıyorum tabii ki Fenerbahçe hakkında çok şey duydum. Bilinirliği çok yüksek bir takım. Hem ligi hem Fenerbahçe’yi iyi bir şekilde biliyorum. Ama farklı bir ülkede olduğunuzda Türkiye hakkında farklı şeyler duyuyorsunuz. Geldikten sonra benim için sürpriz olacak şey çok şey gördüm. Çok büyük bir kulüp Fenerbahçe. Bu kadar uzun yıllardır şampiyon olamaması için çok üzücü ama bizler bunun için buradayız. Elimizden geleni yapacağız.

“Gurur duyuyoruz”

Çok fazla branşta başarılı bir şekilde mücadele eden nadir takımlardan birisi Fenerbahçe. Bu da kulübü devasa yapıyor. Çok büyük bir kulüpte oynadığımızın farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Buraya geldikten sonra tesis, stadyum, taraftarlar ne kadar büyük olduğunu gördük. Bu kadar büyük bir kulüpte olduğumuz için gurur duyuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.