Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Fenerbahçe’in Sırp futbolcusu Dusan Tadic, milli takımı bıraktı

Fenerbahçe’nin yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı. 35 yaşındaki futbolcu, “Milli takım benim için her zaman bir aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, sosyalleşme… Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yine orada olacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı. Sırbistan forması ile 111 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 23 gol ve 40 asistlik performans sergilemişti.

Fenerbahçe’in Sırp futbolcusu Dusan Tadic, milli takımı bıraktı
18 Temmuz 2024 13:15
51

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı. 35 yaşındaki Tadic, milli takımıyla son olarak EURO 2024’te boy göstermişti.

VEDA SÖZLERİ

Dusan Tadic, “Milli takım benim için her zaman bir aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, sosyalleşme… Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yine orada olacağıma inanıyorum. Oyunculuk kariyerimin ardından futbolda kalmak istiyorum ve eğer yapabiliyorsanız ülkenize yardım etmekten daha iyi bir şey olamaz…” sözleriyle milli takıma veda etti.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Sırbistan forması ile 111 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 23 gol ve 40 asistlik performans sergilemişti. Ülkesiyle EURO 2024’te de mücadele eden Sırp yıldız, grup aşamasında veda ettikleri turnuvada 1’i ilk olmak üzere 3 maçta görev yaptı ve gol ya da asist katkısı veremedi.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Geçen sezon Fenerbahçe’ye transfer olan Dusan Tadic, sarı-lacivertli formayı tüm kulvarlarda 56 kez giydi. 35 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 16’şar gol ve asist yaptı. Tadic’in 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.