Dolar 34,0175
Euro 38,0111
Altın 2.747,48
BİST 9.748,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Yağmurlu
İstanbul
29°C
Yağmurlu
Çar 28°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 28°C

Wattpad, Türkiye’de erişime engellendi

Aylık 90 milyondan fazla kullanıcısı bulunan sosyal okuma ve yazma platformu Wattpad, Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği’nin aldığı karar kapsamına erişime engellendi. Erişim engeli nedeniyle Wattpad’e Türkiye’den erişim sağlanamıyor. Bununla …

Wattpad, Türkiye’de erişime engellendi
17 Temmuz 2024 11:52
53
Aylık 90 milyondan fazla kullanıcısı bulunan sosyal okuma ve yazma platformu Wattpad, Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği‘nin aldığı karar kapsamına erişime engellendi. Erişim engeli nedeniyle Wattpad’e Türkiye’den erişim sağlanamıyor. Bununla birlikte erişim engelinin neden getirildiği konusunda da henüz bir açıklama bulunmamakta.

Wattpad erişime engellendi

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu’na ait web sitesine göre Wattpad, 12 Temmuz tarihli karar kapsamında erişime engellendi. BTK’nın sitesinde ise şu açıklamaya yer veriliyor; “wattpad.com, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla erişime engellenmiştir.

Wattpad nedir?

Wattpad, kullanıcıların kendi orijinal yazılı içeriklerini yayınlamak veya diğer yazılı içerikleri okumak için kullanılan bir sosyal okuma ve yazma platformudur. Aylık 90 milyondan fazla kullanıcısı olan platformda, 2023 Temmuz itibariyle aylık 97 milyar dakikadan fazla orijinal hikaye okunuyor.

İnternet sitesinden, mobil siteden ve istemci uygulamalarından (örn, Android İçin Wattpad, iOS İçin Wattpad) ulaşılabilen platform, Allen Lau ve Ivan Yuen tarafından 2006 yılında kurulmuştu. Wattpad, geçtiğimiz yıllarda telif hakkı sorunlarıyla da gündeme gelmişti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.