Dolar 34,0196
Euro 38,0755
Altın 2.755,70
BİST 9.677,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 29°C

Piyasa sonrası hareketlilik: Five Below, J.B. Hunt, Interactive Brokers, Spirit Airlines

Piyasa sonrası hareketlilik: Five Below, J.B. Hunt, Interactive Brokers, Spirit Airlines

Piyasa sonrası hareketlilik: Five Below, J.B. Hunt, Interactive Brokers, Spirit Airlines
17 Temmuz 2024 00:50
48

Mesai Sonrası Hisse Hareketleri:

Five Below (FIVE), Joel Anderson’ın Başkanlık ve İcra Kurulu Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğini açıklamasının ardından %9 değer kaybı yaşadı. Düşük fiyatlarla ürün sunan şirket ayrıca aynı mağaza satışlarının çeyrek başından bu yana %5 düştüğünü ve ikinci çeyrek için kazanç tahminini düşürdüğünü bildirdi.

  • Dollar General (DG), Five Below’un duyurusuyla ilgili piyasa tepkilerinin bir sonucu olarak hisse senedi fiyatının düştüğünü gördü.

Wag! Group (PET), şirketin adi hisse senetlerini yüklenim yoluyla halka arz etmeye başladığını açıklamasının ardından hisse senedi fiyatında %14’lük bir düşüş gördü.

J.B. Hunt Transport Services (JBHT), analistlerin öngördüğü hisse başına kazanç ve gelir beklentilerini karşılamayan ikinci çeyrek mali sonuçlarını açıklamasının ardından hisse senedi fiyatında %3’lük bir düşüş gördü. Gelirdeki düşüşün başlıca nedeni, Intermodal segmentinde yük başına ortalama gelirin %5 azalması ve yük sayısının Entegre Kapasite Çözümlerinde %25, Kamyon Yükünde %9 ve Özel Sözleşmeli Hizmetlerde %9 azalması oldu.

Interactive Brokers (IBKR), şirketin ikinci çeyrek için analistlerin finansal tahminlerini aşan güçlü kazanç ve gelir raporlamasının ardından hisse senedi fiyatında %0,5’lik bir artış yaşadı. Şirketin komisyon geliri, müşterilerin artan işlem hacimlerine bağlı olarak %26 artarak 406 milyon $’a ulaştı.

Spirit Airlines (SAVE), şirketin ikinci çeyrek mali beklentilerini gelir ve işletme geliri için aşağı yönlü revize etmesinin ardından hisse senedi fiyatının %11 oranında düştüğünü gördü.

Bu makale AI yardımıyla oluşturulmuş ve çevrilmiş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.