Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Kartal yüksekten uçar!

Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi dünyaca ünlü yıldızları getiren siyah beyazlılar dikkat çekiyor. Semih Kılıçsoy ve Ernest Muçi gibi gençlerle de taraftarlarını heyecanlandıran Kartal’da gol yolları şimdiden göz kamaştırıyor.

Kartal yüksekten uçar!
17 Temmuz 2024 07:24
43

Güçlü bir hücum hattı oluşturan Beşiktaş’ta yıldızlar dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü oyuncular Rafa Silva ve Ciro İmmobile’nin takıma katılması taraftarlarını ayağa kaldıran siyah beyazlı, mevcut kadroda yer alan genç futbolcularıyla da öne çıkıyor. Semih Kılıçsoy ve Ernest Muçi gibi gelecek vaat eden isimlere sahip Kartal, şimdiden yeni sezon öncesi en merak edilen takım olarak göze çarpıyor. Özellikle Rafa Silva-İmmobile ikilisi en merak edilen yıldızlar olarak futbolseverleri heyecanlandırıyor.

ÇİZME’DE TARİH YAZDI

Karıyerınde 593 maçta tam 329 golü olan, Lazio, Torino, Juventus ve Genoa formalarıyla İtalya Serie A’da tam 6 kez 20 gol ve üstü gol sayısına ulaşan İmobile, 2000’li yıllarda Çizme’de bu başarıyı sağlayan tek futbolcu oldu. İtalya futbolunda bu başarıyı daha önce sadece Inter’de Giuseppe Meazza ve Milan’da Gunnar Nordahl gibi efsaneler gerçekleştirmişti. Aynı zamanda hem Serie A hem de Serie B’de toplam 5 kez gol kralı olan İmmobile, bunu da bunu da başaran tek isim olmasını bildi.

SEÇ, BEĞEN, OYNAT

Rafa Silva da Benfica tarihinde gol ve asist katkısıyla öne çıktı. 2016-2024 arası Benfica’da tam 326 maça çıkıp, 94 gol, 79 asist katkısı yapan Portekizli yıldız, hücumda forvet arkası ve kanat oynayarak çok yönlü bir tarza sahip. Rafa Silva ve İmmobile gibi böylesine önemli yıldızların yanında Semih ile Muçi de hücuma heyecan katan genç yetenekler olacaklar. 18 yaşındaki Semih ve 23 yaşındaki Muçi, Avrupa’da da çok sayıda kulüp tarafından yakından izleniyor.

BEŞİKTAŞ’TA DA AYNI

Yıldız futbolcular Ciro İmmobile ve Rafa Silva, geldikleri kulüplerde de Kartal simgesini taşıyorlardı. Rafa Silva, Benfica’da, Ciro İmmobile de Lazio’da Kartal simgesiyle oynuyordu. Beşiktaş’ta da Kartal simgesi iki yıldızı bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.