Dolar 34,0094
Euro 38,0646
Altın 2.761,64
BİST 9.748,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Yağmurlu
İstanbul
29°C
Yağmurlu
Çar 28°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 28°C

İstanbul Esenyurt’ta bir güzellik salonu motosikletli saldırganlar tarafından kurşunlandı

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir güzellik salonu, motosikletli iki şahıs tarafından kurşunlandı. Aynı işyeri son bir ay içinde 2 kez daha mermilerin hedefi olurken, yaşanan silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırı sonucunda şans eseri kimse yaralanmazken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Aynı güzellik salonu daha önce de 2 kez kurşunlanmıştı ve dün akşam yaşanan saldırı anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Esenyurt’ta bir güzellik salonu motosikletli saldırganlar tarafından kurşunlandı
17 Temmuz 2024 12:28
41

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir güzellik salonu, motosikletli iki şahıs tarafından kurşunlandı. Aynı işyeri son bir ay içinde 2 kez daha mermilerin hedefi olurken, yaşanan silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt Koza Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz motosikletli iki şahıs, İran uyruklu bir ailenin işlettiği güzellik salonunu kurşunladı. 4 merminin isabet ettiği işyerinde şans eseri kimse yaralanmazken, olayın ardından saldırganlar kayıplara karıştı.

Aynı güzellik salonu 3’üncü kez kurşunlandı

Dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz 2 şahıs tarafından tekrar kurşunlanan güzellik salonunda maddi hasar oluştu. Aynı işyerinin son bir ayda iki kez daha kurşunlandığı öğrenildi. Dün akşam yaşanan silahlı saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. – İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.