Dolar 34,0478
Euro 38,1242
Altın 2.742,73
BİST 9.748,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Gebze’de polis memuruna saldırı: Saldırgan tedavi altında, polis taburcu oldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir polis memuru, bir ihbar üzerine gittiği evde H.G. tarafından tornavidalı saldırıya uğradı. Yaralanan polis memuru tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, saldırgan ise yakalanarak tedavi altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Gebze’de polis memuruna saldırı: Saldırgan tedavi altında, polis taburcu oldu
17 Temmuz 2024 14:26
130

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde ihbarla gittiği evde H.G. tarafından tornavidalı saldırıya uğrayan polis memuru S.S.A., tedavisinin ardından taburcu oldu.

Olay, önceki gün Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi 1757’nci Sokak’ta meydana geldi. Bir binanın birinci katında yaşayan H.G., ailesi ile kavga etti. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ekibi sevk edildi. H.G., kontrol için dairenin kapısına giden polis memuru S.S.A.’ya tornavida ile saldırdı. S.S.A. yüzünden yaralanırken, saldırgan kendisini eve kapattı. Yüzünden yaralanan polis memuru, ambulans ile Gebze’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi.

SALDIRGANIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ekipler, kendisini de göğüs kısmından bıçaklayan H.G.’yi düzenledikleri operasyonla yaralı olarak yakaladı. Ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan H.G. bugün yoğun bakımdan çıkartıldı. Şüphelinin tedavisi sürerken, yüzüne dikiş atılan polis memuru S.S.A. taburcu edildi.

Soruşturma sürüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.