Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Galatasaray’dan İtalya’ya gidiyor!

İtalyan ekibi Hellas Verona, Yunus Akgün’ün transferi için Galatasaray ile görüşüyor.

Galatasaray’dan İtalya’ya gidiyor!
17 Temmuz 2024 10:25
39

Galatasaray altyapısında yetişen ve 2018-19 sezonunda Fatih Terim ile A Takıma kadar yükselen Yunus Akgün 2021-22’de Adana Demirspor’a kiralanmış genç yetenek Vincenzo Montella ile çok iyi bir çıkış yakalamıştı.

Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor’da 34 maçta 8 gol 9 asist yapan Yunus Akgün Leicester City’e kiralanırken, 24 yaşındaki futbolcunun İngiltere dönemi pek de istediği gibi geçmedi. Enzo Maresca’nın sadece 9 maçta ilk 11 şansı verdiği Yunus Florya’ya geri dönerken, milli oyuncunun Hakim Ziyech ve Barış Alper Yılmaz’ın arkasında kalmaya soğuk baktığı için menajerine ‘bana kulüp bul’ talimatı verdiği bildirildi.

HELLAS VERONA DEVREDE

EURO 2024 elemelerinde sadece Portekiz maçında (70 dakika) görev alan Yunus Akgün için birçok Avrupa kulübü devreye girerken, yetenekli ismin Serie A’da oynamayı kafasına koyduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon İtalya Ligi’ni 13.sırada bitiren Hellas Verona’nın Yunus için Galatasaray’la görüşmelere başladığı ifade edilirken, Marco Baroni’den koltuğu devralan Paolo Zanetti’nin bu transfere onay verdiği kaydedildi.

KİRALIK ANLAŞMA YAKIN

41 yaşındaki teknik adamın Vincenzo Montella’dan bilgi aldığı öğrenilirken, milli takım hocasının öğrencisi için olumlu görüşlerde bulunduğu aktarıldı. 10 kez ay yıldızlı formayı giyen Yunus 2 gol atarken, Galatasaray’ın oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralamaya yakın olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.