Dolar 34,0236
Euro 38,0399
Altın 2.745,89
BİST 9.565,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Avatar: Frontiers Of Pandora kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Avatar: Frontiers Of Pandora ücretsiz deneme sürümü başladı Konsolda erişilebilecek sürüm beş saatlik oynanış sunuyor.

Avatar: Frontiers Of Pandora kısa süreliğine ücretsiz oldu!
17 Temmuz 2024 08:22
84

Ubisoft, önümüzdeki günlerde konsol oyuncularını sevindirecek bir adım attı. Şirketin paylaşımına göre Avatar: Frontiers Of Pandora, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için ücretsiz oldu. Açık dünya-aksiyon türündeki yapımın deneme sürümü, birkaç hafta boyunca ücretsiz açılacak.

Avatar: Frontiers Of Pandora ücretsiz deneme sürümü başladı

Ubisoft, Avatar: Frontiers Of Pandora’nın ilk beş saatini ücretsiz olarak açacağını açıkladı. Oyunun ilk görevlerinden biri olan The Aranahe Clan’a kadar oyunu ücretsiz şekilde deneyimleyebileceksiniz. 16-28 Temmuz tarihleri arasında Xbox ve PlayStation 5 üzerinden oynanabilecek.

Tabii beş saatlik deneme sürümü için 80-90 GB’lık bir indirme yapmanız gerekiyor. Oyunun ilk görevine kadar oynayacağınızı düşünerek indirme yapmanızı tavsiye ediyoruz. Beş saatlik deneme sonrasında ise oyunu indirimli şekilde satın alıp devam edebilirsiniz.

Benzer bir deneme sürümünün PC oyuncuları için açılmadığını belirtelim. Yani 16-28 Temmuz tarihleri arasında sadece konsolda ücretsiz olarak oynanabilir olacağının altını çizmek gerekiyor.

Avatar Frontiers of Pandora, Xbox Series X/S, PS5, PC için sunulan açık dünya aksiyon-macera oyunu olarak öne çıkıyor. The Division serisinin arkasındaki stüdyo olan Massive Entertainment ve Lightstorm Entertainment’ın birlikte geliştirdiği yapım; Ubisoft’u zor günlerden kurtarmayı hedefliyor.

Oyun, Far Cry serisine benzer açık dünya mekaniklerinden yararlanıyor. Oyuncular karakol kurtarma gibi tanıdık faaliyetlerde bulunurken, görüntülerde yer alan pilot kurtarma görevi gibi karmaşık yan görevlere de katılacaklar.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.