Dolar 34,0028
Euro 37,8458
Altın 2.731,47
BİST 9.791,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 31°C

İlk tvOS 18 Beta Sürümü Yayınlandı

Apple, bugün tvOS 18’in ilk herkese açık beta sürümünü yayınlayarak yazılımın sonbaharda piyasaya sürülmesinden önce herkese yeni özellikleri deneme şansı verdi. tvOS 18, Apple’ın diğer güncellemeleri kadar zengin özelliklere sahip değil ancak Apple …

İlk tvOS 18 Beta Sürümü Yayınlandı
16 Temmuz 2024 10:07
44

Apple, bugün tvOS 18’in ilk herkese açık beta sürümünü yayınlayarak yazılımın sonbaharda piyasaya sürülmesinden önce herkese yeni özellikleri deneme şansı verdi. tvOS 18, Apple’ın diğer güncellemeleri kadar zengin özelliklere sahip değil ancak Apple TV uygulamasına yeni bir InSight özelliği getiriyor.

InSight, Amazon X-Ray’e benziyor ve Apple TV+ şovlarında ve filmlerinde oyuncular, müzik ve daha fazlası hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlıyor. Geliştirilmiş diyalog özelliği arka plan gürültüsü ve müziğe karşı ses netliğini daha iyi artırmak için hesaplamalı ses ve makine öğrenimi kullanıyor ve dahili TV hoparlörleri, AirPods ve diğer Bluetooth aygıtlarıyla çalışıyor.

Ayrıca projektörler için 21:9 en boy oranı desteği ve FaceTime aramaları sırasında canlı altyazı seçeneği var. Beta test kullanıcıları tvOS 18 beta sürümünü Apple TV’de ayarlar uygulamasını açıp yazılım güncellemeleri bölümünü seçerek ve ardından genel beta güncellemelerini al seçeneğini işaretleyerek indirebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.