Dolar 33,9632
Euro 37,8301
Altın 2.719,64
BİST 9.921,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C

Halil Dervişoğlu: Şutlarım gol olsa kimse böyle konuşmaz

Galatasaray forması giyen Halil Dervişoğlu, sarı kırmızılı kulüpteki geleceğine ilişkin değerlendirme yaptı.

Halil Dervişoğlu: Şutlarım gol olsa kimse böyle konuşmaz
16 Temmuz 2024 07:27
68

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Eleştirilerle ilgili konuşan Halil Dervişoğlu, “Ben kendimi ve buralara nasıl geldiğimi biliyorum. Benim için kimin ne yorum yaptığı çok önemli değil. Sosyal medya konusuna bir süreden sonra alışıyorsun. Yazılanlara alıştık artık.” dedi.

“GALATASARAY’I SEVİYORUM”

Geleceğiyle ilgili ise genç oyuncu, “Ben Galatasaray’ın futbolcusuyum ve Galatasaray’ı seviyorum. İlk gayem burada oynamak ve katkı sağlamak. Hocanın ne dediği de önemli. Ben çalışacağım, hocam ne diyorsa ona göre karar verilir.” ifadelerini kullandı.

“Son tercihlerin eleştiriliyor?” sorusuna Dervişoğlu, “Gol atmadığım için böyle konuşuluyor. Çektiğim şutlar gol olsa kimse ‘neden çekti?’ demez. Çalışarak düzeltmeye çalışacağım.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.