Dolar 33,9613
Euro 37,8163
Altın 2.719,93
BİST 9.921,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 30°C

Galatasaray milli yıldız için görüşmelere başladı!

Galatasaray, Beşiktaş’ın da kadrosuna katmak istediği Yusuf Yazıcı transferini bitirmek için görüşmelere başladı.

Galatasaray milli yıldız için görüşmelere başladı!
16 Temmuz 2024 07:54
56

Galatasaray’ın peşinde olduğu ve transferini sır gibi sakladığı yıldız ortaya çıktı. Yönetimin, Beşiktaş’ın çok istediği Yusuf Yazıcı için devreye girdiği iddia edildi.

Trabzonspor’un rekor ücretle (17,5 milyon avro) Lille Kulübü’ne sattığı Yusuf Yazıcı boşa çıktı.

27 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde ve teklifleri değerlendirme aşamasında. İtalya ve İngiltere’den de talipleri olan millî oyuncu Türkiye’den de üç büyüklerin radarında. Şu an için en istekli kulüp ise Galatasaray gibi görünüyor.

Orta sahaya oyuncu bakan sarı kırmızılılar, yabancı sayısının 12’ye inecek olması nedeniyle Yusuf Yazıcı’ya odaklanmış durumda…

OKAN BURUK İSTİYOR

Okan Buruk, hücumda çok yönlü kullanma imkânının olduğunu düşündüğü oyuncunun kadroya katılması konusunda yönetime rapor verdi.

Yusuf Yazıcı da Türkiye’ye dönmeye sıcak. Özellikle de Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verecek olması Yazıcı’nın tercihinde önemli bir etken olacak gibi görünüyor.

Yeni evlenen Yusuf da teklifleri masaya koyup kararını kısa süre içinde vermeyi düşünüyor. Bu kararı da büyük oranda Türkiye olacak gibi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON €

Lille forması altında 42 maçta 12 gol, 4 asistle oynayan Yusuf Yazıcı’nın güncel piyasa değeri 10 milyon avro olarak görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.