Dolar 33,9632
Euro 37,8301
Altın 2.719,64
BİST 9.921,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C

Ferdi Kadıoğlu için flaş takas iddiası!

Geçen sezonun üstüne EURO 2024 performansını ekleyen Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi. İngiliz TeamTalk; ManU’nun, Sancho’yu takasta önerdiğini yazdı.

Ferdi Kadıoğlu için flaş takas iddiası!
16 Temmuz 2024 07:27
63

Fenerbahçe’de Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gösterdiği performansın üstüne bir de Ay-Yıldızlı formayla EURO 2024’te tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu’nun talipleri her geçen gün daha ciddi tekliflerle Kanarya’nın kapısını çalıyor… Ada basınından TeamTalk’un haberine göre Premier Lig devlerinden Manchester United, 24 yaşındaki İngiliz sol kanat Jadon Sancho’yu Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu için takasta önerdi. Haberde; “Manchester United’ın Ferdi Kadıoğlu’nu takip etmesi sadece bir transferden fazlasıdır, gelecek stratejisidir” denildi.

PİYASA DEĞERİNİ ARTIRDI

İngilizlerin Ferdi Kadıoğlu’nu derince analiz ettiği haberde Avrupa Şampiyonası’ndaki müthiş performansına da vurgu yapıldı. “ManU için asıl sorun F.Bahçe’nin oyuncu değerlendirmesinde yatıyor. EURO 2024 öncesi 25 milyon euroya razı olan Türk kulübü, turnuva sonrası artan piyasa değerinin yansıması olarak en az 35 milyon euro bekliyor. ManU cephesi ise paradan daha önemli beklentileri olan F.Bahçe için Jadon Sancho başta olmak üzere oyuncularını sunmaya hazırlanıyor” denilen haberde, istatistikler üzerinden Ferdi’nin İngiltere’de de başarılı olabileceği değerlendirmesi yapıldı.

MANU, SANCHO İÇİN 85 MİLYON EURO ÖDEDİ

Jadon Sancho, 2021 yılında Borussia Dortmund’dan Manchester United’a 85 milyon euro karşılığında transfer oldu.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.