Dolar 33,9978
Euro 37,8634
Altın 2.731,42
BİST 9.826,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Bu fiyata alacağınız açık ara en iyi kulaklık; Huawei Freebuds 6i inceleme

Giyilebilir teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Huawei, yeni kablosuz kulaklığı Freebuds 6i ile tabuları yıkıyor.

Bu fiyata alacağınız açık ara en iyi kulaklık; Huawei Freebuds 6i inceleme
16 Temmuz 2024 09:20
55

Kablosuz kulaklık pazarındaki önemli isimlerden biri olan Huawei, yeni cihazı Freebuds 6i ile hayli iddialı bir işe imza attı.

Freebuds 6i’nin detaylı incelemesini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Huawei Freebuds 6i, genel hatları ile oldukça kibar ve hafif bir kulaklık. Tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Freebuds 6i, sunduğu özellikler ve fiyatı kıyaslandığında tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz.

Huawei imzası taşıyan kulaklık, hem iOS, hem de Android cihazları ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Eğer kullandığınız telefon bir Huawei modeliyse, kulaklığın şarj kutusunun kapağını açtığınızda direkt olarak telefonunuzu eşleştirebiliyorsunuz.

Eğer bir Android ya da iOS cihazı kullanıyorsanız kulaklığın kapağını açtığınızda Bluetooth sekmesinden eşleştirme yapabiliyorsunuz.

Huawei Freebuds 6i’nin en önemli yönü ise fiyatı diyebiliriz. Genel olarak kulaklığın fiyatı 2900 TL civarlarında. Hali hazırda bu standartlarda bir kulaklığın fiyatı ortalama olarak 4000 TL seviyelerinde diyebiliriz.

Ayrıca dip not olarak kulaklığın Hi Res sertifikasına sahip olduğunu da hatırlatalım. Huawei Freebuds 6i özellikle müzik performansıyla göz dolduran bir yapıya sahip. Eğer yakın zamanda yeni bir kablosuz kulaklık almayı düşünüyorsanız Huawei Freebuds 6i’yi de mutlaka seçenekleriniz arasına dahil etmenizi tavsiye ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.