Dolar 34,0053
Euro 37,8418
Altın 2.733,00
BİST 9.762,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 31°C

ABD’de bir genç, plajda aile ve çocukların gözü önünde aşırı samimi hareket sergileyen çiftin üzerine şişe fırlatınca kavga çıktı

Amerika’da bir plajda aşırı samimi davranışlar sergileyen bir çifte tepki gösterildi. Çocuklu ailelerin de bulunduğu plajda çiftin bu davranışlarına rahatsızlık duyan bir genç, çiftin üzerine su döktü. Bu duruma sinirlenen adam, genci tehdit etti. Çiftin öpüşmeye devam etmesi üzerine başka bir kişi boş su şişesini onlara fırlattı ve kavga çıktı. Olay, halka açık alanlarda uygun davranış konusunu tekrar gündeme getirdi ve sosyal medyada geniş çaplı tartışmalara neden oldu.

ABD’de bir genç, plajda aile ve çocukların gözü önünde aşırı samimi hareket sergileyen çiftin üzerine şişe fırlatınca kavga çıktı
16 Temmuz 2024 10:27
28

Amerika’da bir plajda yaşanan olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir genç, aşırı samimi davranışlar sergileyen bir çifte su şişesi fırlatınca kavga çıktı.

Olay, herkese açık bir plajda meydana geldi. Paylaşılan videoda, kumların üzerinde tutkuyla öpüşen bir çift görülüyor. Etraftaki insanlar, özellikle de çocuklu aileler, bu durumdan rahatsız olmuştu.

Sonunda, genç bir çocuk duruma müdahale etmeye karar verdi ve çiftin üzerine su döktü. Su dökülünce sinirlenen adam, genci tehdit etti. Ancak çevredekiler, çiftin davranışının uygunsuz olduğunu ve plajda çocukların bulunduğunu hatırlattı.

Çift öpüşmeye devam edince, başka bir kişi boş su şişesini onlara fırlattı. Bu hareket sonrası kavga çıktı. Adam ayağa kalkıp şişeyi almaya çalışırken, başka bir erkek ona sert bir şekilde karşılık verdi.

Çifte, etraftaki insanlar bağırarak tepki gösterdi, tuvalete gitmelerini ve çocukların yanında böyle davranmamalarını söylediler. Bazıları çifti “eşlerini aldatmakla” suçladı, ancak kadın bunu reddetti. Bu cevap, etraftakileri daha da sinirlendirdi.

Bir kadın, çiftin sadece kendilerini düşündüğünü, çocukları ve diğer insanları umursamadıklarını söyledi. Olayın nerede yaşandığı tam olarak bilinmiyor, ancak video sosyal medyada hızla yayılarak tartışmalara neden oldu.

Bu olay, halka açık alanlarda uygun davranış konusunu tekrar gündeme getirdi ve toplumda geniş bir tartışma başlattı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.