Dolar 33,8206
Euro 37,5138
Altın 2.741,89
BİST 10.061,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Xiaomi Pad 7 için büyük sızıntı: Gelmiş geçmiş en güçlüsü…

Çıkış tarihi büyük merakla beklenen Xiaomi Pad 7 ile ilgili yeni sızıntılar geldi: Cihaz, işlemcisi ve donanım özellikleri ile ilgi çekecek.

Xiaomi Pad 7 için büyük sızıntı: Gelmiş geçmiş en güçlüsü…
15 Temmuz 2024 14:53
86

Xiaomi tarafından 2024 yılı sonlanmadan duyurulmasına kesin gözüyle bakılan Xiaomi Pad 7 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler elimize ulaştı. Çinli teknoloji devine yakın kaynaklardan gelen sızıntılara görer, Xiaomi Pad 7, donanımsal olarak gelmiş geçmiş en güçlü tabletlerden biri olarak. İşte detaylar..

Xiaomi Pad 7, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Snapdragon 870 işlemci ile piyasaya sürülen Xiaomi Pad 6’nın ardından, teknoloji dünyası şimdi de merakla beklenen Xiaomi Pad 7 serisine gözlerini çevirdi. Son sızan bilgiler, yeni serinin önceki modellere kıyasla çok daha güçlü olacağını gösteriyor.

Weibo’daki güvenilir sızıntı kaynaklarından birinden gelen bilgilere göre, Xiaomi Pad 7 serisi en son Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisiyle gelecek. Bu da yeni tabletlerin performans açısından önemli bir sıçrama yapacağını gösteriyor. Xiaomi Pad 7 serisinin Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çin menşeli gelen bilgiler, yeni tabletin Xiaomi 15 akıllı telefon serisiyle birlikte tanıtılabileceğini söylüyor.

Xiaomi Pad 7 serisi, şirketin yeni işletim sistemi HyperOS ile gelecek. Bu sayede tablet, HyperOS yüklü diğer cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilecek ve Xiaomi ekosistemi daha fazla genişlemiş olacak. Son olarak Xiaomi, Avrasya Ekonomik Birliği’nde (EEC) iki cihaz için sertifikasyon sürecini tamamladı ve ‘24091RPADG’ ve ‘2410CRP4CG’ model numaralarına sahip bu cihazların Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro olduğa kesin gözüyle bakılıyor.

Sizler Xiaomi Pad 7 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce cihaz tablet piyasasında beklenen o sıçramayı yapabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.