Dolar 33,8175
Euro 37,4924
Altın 2.724,07
BİST 10.063,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne oldu

Emre Yetkin ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu Burcu Biricik, bugün ilk çocuğunu kucağına aldı. Çift kızlarına Luna adını verdi.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne oldu
15 Temmuz 2024 16:09
91

2016 yılında muhteşem bir düğünle evlenen Burcu Biricik ile Emre Yetkin çifti bir süredir bebek heyecanı yaşıyor. Mutlu bir evlilikleri olan ikili, bugün bebeklerini kucağına aldı.

ANNE VE BEBEĞİN DURUMU İYİ

Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan ve hamilelik sürecini evinde geçiren 35 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Biricik doğum yaptı. Bebeğini İstanbul’da dünyaya getiren oyuncu kızına Luna adını verdi. Biricik ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çiftten henüz bir paylaşım gelmedi.

“HAMİLELİĞİN SON HAFTASINDA HACIYATMAZ GİBİYİM”

Geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık konserine giden Burcu Biricik hamilelik süreciyle ilgili “Herhalde buradan doğuma giderim diye düşünüyorum. Zeynep’in konserine çok gelmek istiyordum, bugün kaçıramazdım o yüzden geldim. Hamilelik iyi geçti, keyifliydi. Ama son haftalar sıkıntı… Hacıyatmaz gibi bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum. Sıcaklar basıyor, ayaklarım şişiyor. Olabilecek her şeyi yaşıyoruz ama tatlıyız” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.