Dolar 33,9063
Euro 37,7749
Altın 2.739,46
BİST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Simge’den Icardi açıklaması, ortalık karışacak

Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrılığı sonrasında şarkıcı Simge tarafından yapılan açıklama, sosyal medyayı adeta salladı. İşte detaylar!

Simge’den Icardi açıklaması, ortalık karışacak
15 Temmuz 2024 18:36
42

Bildiğiniz gibi Wanda Nara ve Mauro Icardi, yakın zamanda ayrıldı. Ayrılığın ardından konuşan Wanda ise, “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım.” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Icardi‘yi sosyal medyada da takipten çıkan Wanda Nara, Galatasaray taraftarını üzmüştü.

Daha sonra erotik pozlar paylaşmaya devam eden Wanda, ayrılıktan pek de etkilenmemiş gibi görünüyor. Ancak Mauro Icardi cephesinde işler pek de öyle değil. Galatasaray’ın Avusturya kampında durgun tavırlarıyla dikkat çeken Icardi, eski neşeli hallerinden uzakta bir görüntü çiziyor.

Bu haberlerin ardından Galatasaray taraftarı, şarkıcı Simge Sağın ile Mauro Icardi‘yi yakıştırmaya başladı. Simge‘nin “Aşkın Olayım” şarkısı ile özdeşleşen ve attığı her golün sonrasında bu şarkı çalan Icardi, bir önceki senenin şampiyonluk kutlamalarına da Simge ile beraber çıkmıştı.

Bu sırada yapılan yakıştırmalar hakkında konuşan Simge ise “İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak şimdi işler değişmiş gibi duruyor. Wanda ve Icardi‘nin ayrılığı sonrasında konuşan Simge‘nin açıklamaları, deyim yerindeyse sosyal medyayı sallamış durumda. Icardi için “Yakışıklı şarkıcı söylenecekse Icardi’ye söylenmeli, gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri” diyen Simge, belki de büyük bir aşkın kıvılcımını ateşledi.

Elbette bu ikili arasında henüz herhangi bir ilişki yok. Ancak bu açıklama, yine de sosyal medyanın gündemine oturmuş vaziyette.

Sosyal medyadaki kullanıcılar ise, “Şimdi değilse ne zaman?” gibi yorumlarla ikiliye cesaret vermeye devam ediyor.

İkilinin birbirine doğru uçuşacağını mı yoksa bu yakınlaşmanın sosyal medyadan mı ibaret olacağını zaman gösterecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.