Dolar 33,7469
Euro 37,3918
Altın 2.717,83
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 32°C

Şaka değil: Honor Magic 7, 1000 megapiksel kamerayla gelecek!

Magic V3 ve Magic Vs 3 amiral gemilerini piyasaya süren firma, Honor Magic 7 ile 1000 megapiksel kamera devrirmine hazırlanıyor.

Şaka değil: Honor Magic 7, 1000 megapiksel kamerayla gelecek!
15 Temmuz 2024 13:23
76

Honor, akıllı telefon pazarında yenilikçi adımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket, Çin’de Magic V3 ve Magic Vs 3 katlanabilir telefonlarını piyasaya sürdükten sonra, gözünü şimdi de 1000 megapiksel ile gelmesi beklenen Honor Magic 7 serisine dikti. İşte detaylar…

Honor Magic 7: 1000 megapiksel kamera ve 6000 mAh batarya

Geçtiğimiz ocak ayında karşımıza çıkan Honor Magic 6 henüz piyasada yer ediniyorken, şirkete yakın kaynaklardan önemli bilgiler geldi. Weibo’daki güvenilir kaynaklardan birinden gelen son bilgilere göre, Honor Magic 7 serisi gerçek bir devrim niteliğinde olabilir.

Söylentilere göre seri, ‘milyar piksel kamera’ olarak adlandırılan 1000 mekapiksel çözünürlüğündeki kamera ile piyasaya çıkacak. Bu gelişme, akıllı telefon fotoğrafçılığında çığır açacak bir gelişme olarak görülüyor.

Kamera sistemindeki yenilikler bununla sınırlı değil. Magic 7 serisinin, değişken diyafram teknolojisi ve Honor’un kendi geliştirdiği görüntüleme mimarisi ile donatılacağı belirtiliyor. Bu özellikler, farklı ışık koşullarında daha iyi performans sağlayacak ve kullanıcının, çektiği fotoğraflarda daha fazla kontrol imkanı bulunacak.

Gelelim bir başka özelliğe: Cihazın pil ömrü konusunda da ciddi bir atılım göstermesi gündemde… Söylentilere göre Magic 7 serisi, yaklaşık 6000mAh kapasiteli büyük bir pil ile gelecek. Bu, yoğun kullanımda bile uzun süreli pil ömrü sunması anlamına geliyor.

Honor’un Magic 7 serisiyle birlikte akıllı telefon pazarında yeni bir standart belirlemeye hazırlandığı söylenebilir. Cihaz tanıtıldığında bu sızıntıların ne kadarı gerçek çıkacak beraber göreceğiz. Sizler de cihazla ilgili fikirlerinizi bizlerle yorumlar kısmından ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.