Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Özgür Özel’in kızı üniversiteden mezun oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı. Özel, kızının mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Özgür Özel’in kızı üniversiteden mezun oldu
15 Temmuz 2024 10:37
44

Özel ailesinin mutlu günü…

Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, bu yıl Ülker Sports Arena’da yapıldı.

24’üncü dönem mezunlarını veren Bahçeşehir Üniversitesi’nden, dokuz fakülte, iki yüksekokul, bir enstitü ve konservatuar bölümünden mezun olan 6 bin öğrenci, kep atma gururu yaşadı.

İpek Özel mezun oldu

Bunların arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kızı İpek Özel de üniversiteden mezun oldu.

Programa katılanlar arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel de yer aldı.

Kurmayları eşlik etti

Kızının İstanbul’da düzenlenen mezuniyet törenine katılan Özgür Özel ve eşi Didem Özel’e, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da eşlik etti.

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

CHP Genel Başkanı salon çıkışında, kızı İpek Özel’le çiçek verip aile büyükleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Mutlu bir gelecek diliyorum”

Özel, kızının mezuniyet töreninden fotoğrafları resmi sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

Biricik kızım İpek, bugün Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. İpek’e, tüm arkadaşlarına ve tüm gençlerimize sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.