Dolar 33,7740
Euro 37,4592
Altın 2.716,06
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Musk’tan Trump’a saldırı açıklaması: Artık üretmenin zamanı geldi

Elon Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından açıklamada bulundu. Kendisinin de iki kez canına kast edildiğini açıklayan Musk, Iron Man tarzı bir “metal zırh” üretmenin vakti geldiğini belirtti.

Musk’tan Trump’a saldırı açıklaması: Artık üretmenin zamanı geldi
15 Temmuz 2024 14:40
60

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından Iron Man tarzı bir “metal zırh” üretebileceğini öne sürdü.

Musk, sosyal medya platformu X’te kendisinden güvenliğini artırmasını isteyen bir kullanıcıya yanıt olarak, “Belki de o uçan metal zırhı yapmanın zamanı gelmiştir” dedi.

Bazı X kullanıcıları, Trump’ın 2024 başkanlık adaylığını desteklediğini açıklamasının ardından Musk’tan güvenliğini sıkılaştırmasını istedi.

İKİ AYRI SUİKAST GİRİŞİMİ

Musk, “Tehlikeli zamanlar bizi bekliyor” diye konuştu ve son 8 ayda iki kişi tarafından “ayrı olaylarda” hayatına son verme girişiminde bulunulduğunu iddia etti.

Multimilyarder, herhangi bir ayrıntı paylaşmadan, “Teksas’taki Tesla genel merkezinden yaklaşık 20 dakika uzaklıkta tutuklandılar” dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya’da düzenlediği seçim mitingi sırasında kürsüde konuşurken, silah saldırı sonucu sağ kulağından yaralandı.

Daha sonra yanağından kanlar akarken ayağa kalktı, yumruğunu havaya kaldırdı ve meydan okurcasına “dövüş” diye bağırdı, seyirciler ise “ABD” diye bağırırken sahneden sürüklenerek indirildi ve bir araca bindirildi.

Çıkan kargaşada Gizli Servis ajanlarının “Saldırgan vuruldu” diye bağırdıkları duyuldu ve daha sonra silahlı saldırganın öldüğü doğrulandı.

Yetkililer mitinge katılan bir kişinin hayatını kaybettiğini, iki seyircinin ise ağır yaralandığını bildirdi.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.