Dolar 33,7433
Euro 37,4528
Altın 2.715,92
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Bakan Tekin, şehitler için Kur’an-ı Kerim okunduğu ve dualar edildiği ziyarette, şehitlerin aileleriyle de sohbet etti. Ayrıca, 15 Temmuz’u anmak için şehitliğe gelen vatandaşlarla da görüşen Tekin, ailesiyle birlikte ziyarette bulunan 5 yaşındaki Ömer Halis’e oyuncak hediye etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret etti
15 Temmuz 2024 13:42
39

MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Karşıyaka Mezarlığı’nda 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, bakanlık birim amirleri ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Karşıyaka Mezarlığı’ndaki 15 Temmuz Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyarette şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından Tekin ve beraberindekiler, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların kabirlerine karanfil bıraktı, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, onlarla sohbet etti. Tekin, daha sonra darbe girişiminde şehit olan polislerin kabirlerinin bulunduğu şehitliği ziyaret etti. Burada da Kur’an-ı Kerim okunup, dua edildi. Tekin, polis şehitlerinin ailelerine de başsağlığı dileyerek, kabirlerine karanfil bıraktı. Tekin, 15 Temmuz’u anmak için şehitliğe gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Tekin, ailesiyle şehitlik ziyaretinde bulunan 5 yaşındaki Ömer Halis’e de oyuncak hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.