Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Körfez Kiraz Festivali’nde Gebze Arapçeşmespor Kulübü U13 Dostluk Futbol Turnuvasını kazandı

Körfez Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen kızlar U13 Dostluk Futbol Turnuvasında Gebze Arapçeşmespor Kulübü birinci oldu. Turnuvaya 9 takım katıldı ve renkli maçlar oynandı.

Körfez Kiraz Festivali’nde Gebze Arapçeşmespor Kulübü U13 Dostluk Futbol Turnuvasını kazandı
15 Temmuz 2024 10:40
28

Körfez Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen kızlar U13 Dostluk Futbol Turnuvasında kazanan Gebze Arapçeşme spor Kulübü oldu.

Körfez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kiraz Festivali etkinlikleri kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif etkinliklerle de renklendi. Bu yıl 50’incisi düzenlenen Körfez Kiraz Festivali kapsamında kızlar U13 Dostluk Futbol Turnuvası yapıldı. 3 gün süren ve Yarımca Sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Akademik Spor Sahasında yapılan turnuva adına yakışır şekilde dostluk ve kardeşlik havasında gerçekleşti. Çevre il ve ilçelerden gelen takımların karşılaştığı turnuvaya 9 takım katıldı. Grup eleme sistemi ile karşılaşan takımlar çekişmeli ve heyecanlı maçlar ortaya koydu. Genç sporcuların maç tecrübelerinin artması için önemli olduğu ifade edilen turnuvada renkli ve güzel görüntüler ortaya çıktı.

Turnuvaya Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün ev sahipliğinin yanı sıra İstanbul’dan Pendik Güvenspor, Tuzla Sahilspor, Düzce FK, Kocaeli Karşıyaka Koleji, Gebze Kadın FK, Gebze Arapçeşmespor Kulübü, Darıca Birlikspor ve Derince Yavuzspor katıldı.

Törende takımlara ödüllerini Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün adına Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Osman Baş ile teknik direktör ve spor adamları Haluk Kaya, Bilal Turgut ve Hamza Alyılmaz tarafından verildi.

Turnuvanın kazananı Gebze Arapçeşmespor Kulübü olurken, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü 2’nci, Pendik Güvenspor 3’üncü, Karşıyaka Koleji ise 4’üncü oldu. Turnuvanın “en centilmen takımı” olarak Düzce FK’ya ödül verildi. – KOCAELİ

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.