Dolar 33,8987
Euro 37,7727
Altın 2.740,67
BİST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Karı koca fotoğra uğruna ölümden döndü! Tam 27 metreden atlamak zorunda kaldılar

Demiryolu köprüsünde fotoğraf çeken çift trenin çarpmasından kaçmak için 27 metre yükseklikteki köprüden atladı.

Karı koca fotoğra uğruna ölümden döndü! Tam 27 metreden atlamak zorunda kaldılar
15 Temmuz 2024 18:07
35

Hindistan’da meydana gelen olayda bir evli bir çift, demiryolu köprüsünde fotoğraf çekerken yaklaşan trenden kaçmak için 27 metreden aşağı atladı.

Hindistan’ın Racastan eyaletinde, Gormaghat Köprüsü’nde sosyal medya için fotoğraf çeken çift hayatlarının şokunu yaşadı. Çekim yaparken yaklaşan treni son ana kadar fark etmeyen çift, trenden kurtulmak için 27 metre yükseklikteki köprüden atlamak zorunda kaldı.

Olay, Hindistan’ın kuzeybatısındaki Racastan eyaletine bağlı Pali şehrindeki Gormaghat Köprüsü’nde 15 Temmuz günü öğle saatlerinde gerçekleşti.

Trenin kendilerine doğru yaklaştığından habersiz olan çiftin sosyal medya için içerik ürettiği anlar kameralara yansıdı. Fotoğraf çekimine dalan çift, trenin geldiğini son birkaç adım kalana kadar fark etmedi.

Yaklaşan trenden kurtulmak için çaresizce köprüden atladılar ve aşağıdaki vadiye düştüler. 

Görgü tanıklarına göre, çift, fotoğraf çekimine ‘dalmış’ haldeyken, yaklaşan tehlikenin farkında değilmiş gibi görünüyordu.

Mucize eseri hayatta kalan çiftin ağır yaralandığı öğrenildi. Özellikle kocanın durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Pitoresk manzaralarıyla bilinen Gormaghat Köprüsü, fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası haline geldi ancak bu olay, daha fazla incelemeye yol açtı ve güvenlik konusunda endişeleri artırdı. 

Yerel yetkililer gelecekte benzer kazaların yaşanmasını önlemek amacıyla daha sıkı güvenlik önlemleri almayı düşünüyor. 

Kısa süre önce benzer bir trajedi ise Avustralya’nın Noosa Sound bölgesinde yaşanmıştı. Arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği köprüden suya atlayan bir İngiliz turist, talihsiz bir şekilde başını çarptı ve hayatını kaybetti. Yaşanan olaylar, tehlikeli aktivitelerin yapılabileceği turistik yerlerde güvenliğin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha hatırlattı.

KAYNAK: MAİL ONLİNE
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.