Dolar 33,7772
Euro 37,4693
Altın 2.717,74
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

iOS için Google Arama Uygulaması Özelleştirilebilir Simgeler Özelliği ile Güncellendi

iOS için Google Arama uygulamasına gelen son güncelleme ile artık özelleştirilebilir birden fazla yeni ana ekran simgesi sağlanıyor. 9to5Google‘ın haberine göre, iPhone ve iPad için en son Google Arama uygulaması güncellemesi, yuvarlak kare bir …

iOS için Google Arama Uygulaması Özelleştirilebilir Simgeler Özelliği ile Güncellendi
15 Temmuz 2024 15:20
49

iOS için Google Arama uygulamasına gelen son güncelleme ile artık özelleştirilebilir birden fazla yeni ana ekran simgesi sağlanıyor. 9to5Google‘ın haberine göre, iPhone ve iPad için en son Google Arama uygulaması güncellemesi, yuvarlak kare bir kutunun içine yerleştirilmiş toplam dört adet özelleştirilebilir ana ekran simgesi getiriyor.

iOS için yeni Google Arama uygulaması güncellemesi, beyaz bir kutu içindeki varsayılan kırmızı, yeşil, sarı ve mavi “G” logosunun yanı sıra koyu arka planlı bir sürümü de getiriyor. Daha sonra beyaz bir arka planın içinde koyu bir “G” simgesi ve siyah bir arka planın içinde beyaz “G” simgeleri yer alıyor.

Yeni koyu simgeler, yakın zamanda iOS 18 güncellemesiyle tanıtılan yeni ana ekran özelleştirme özellikleriyle harika uyum sağlayacak. Özellikle iPhone’unuzdaki iOS 18 güncellemesiyle tüm uygulama simgelerinizi karanlık moda çevirebilir veya bunları cihazınızın duvar kağıdıyla eşleştirebilirsiniz.

Android’deki Google Arama çubuğu araç kutusu da iOS için Google Arama güncellemesiyle sunulanlarla aynı logo renklerini sunuyor. Google Arama ana ekran simgesini özelleştirmek için Ayarlar > Genel > Uygulama simgesini değiştir seçeneğine gitmeniz gerekiyor. Yeni simgeler Google Arama iOS uygulamasının 324.0 sürümünde bulunuyor.

Yeni simgeler ayrıca metin, Lens ve Gizli sorgular için kısayollar sunan kare ve dikdörtgen Google Arama araç kutularına da katılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.