Dolar 33,8175
Euro 37,4924
Altın 2.724,07
BİST 10.063,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Galatasaray’a transferde kötü haber! Barcelona devreye girdi

Sağ bek ve orta saha transferi için yoğun mesai harcayan Galatasaray yönetimine şok bir haber geldi. Sarı kırmızılıların uzun süredir peşinde koştuğu isme Barcelona da talip oldu. İşte detaylar… | GALATASARAY HABERLERİ

Galatasaray’a transferde kötü haber! Barcelona devreye girdi
15 Temmuz 2024 16:20
34

Galatasaray’da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı kırmızılılar özellikle sağ bek ve orta saha transferi için temaslarını sıklaştırmıştı.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Çok ciddi çalışıyoruz”

“Şu an bitirmek istesek bitirebileceğimiz hem sağ bek hem orta saha var. Transferi ‘Bitirdim’ dedikten en az üç gün sonra KAP’a bildirebiliyorsunuz”

“Sözleşmeler gidip geliyor. Emin olun hem sağ bekte hem de orta sahada bugün ‘Tamam’ desek imza atabileceğimiz seçenekler var”

“Alternatifli ve birbirinden iyi oyuncular var. Hepsiyle ilgili şartları öğrenip karar vermek istediğimiz için hala birine ‘Tamam’ demedik”

“Şu ana kadar sağ bek ve orta saha ile ilgili görüşmeleri sonlandırdığımız oyuncu yok”

“Bize ‘hayır’ diyen yok. Şartlarını kabul etmemiz durumunda sözleşme imzalayabileceğimiz oyuncular var” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak sarı kırmızılılara orta saha transferiyle ilgili olarak kötü bir haber geldi. İşte ayrıntılar…

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Wendel ile Barcelona’nın da ilgilendiği iddia edildi.

Rusya’dan Sport Express’in haberine göre; Zenit ile sözleşmesi 2027 yazına kadar devam edecek Wendel’e ilk teklifi Galatasaray yaptı.

Haberin detayında, Galatasaray’ın Wendel ile ilgilendiği, bir teklif yaptığı ancak bu teklifin Zenit tarafından yetersiz bulunduğu belirtildi.

ZENIT 20 MİLYON EURO İSTEDİ

Zenit’in Wendel için Sporting Lizbon’a ödediği 20 milyon euro civarında bir rakam düşündüğü, Galatasaray’dan yapılan teklifin çok daha azı olduğu kaydedildi.

BARCELONA ŞARTLARI SORDU

Barcelona’nın da kısa süre öne Zenit ile temasa geçtiği ve Wendel’in şartlarını sorduğu ifade edildi.

ZENIT’İN PLANI IVAN ILIC

Zenit’in Wendel’i 20 milyon euro civarında bir rakama satarak Torino’dan Ivan Ilic’i transfer etmeyi planladığı da vurgulandı.

ZENIT’TE SKORER RAKAMLAR

Ekim 2020’de 20.3 milyon euro karşılığı Sporting Lizbon’dan Zenit’e transfer olan 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha Wendel, Rusya kariyerinde çıktığı 124 maçta 20 gol atıp 25 asist yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.