Dolar 33,8234
Euro 37,5177
Altın 2.743,44
BİST 10.072,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

En-Nesyri Fenerbahçe’ye gelecek mi? Sevilla’dan resmi açıklama var

Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Youssef En-Nesyri ile ilgili konuştu. Orta, yıldız golcüye gelen teklifler için “Youssef’e Avrupa’dan birçok takımın ilgisi var. Onun öneminin farkındayız ama bugün bizi memnun eden bir teklif yok” ifadelerini kullandı.

En-Nesyri Fenerbahçe’ye gelecek mi? Sevilla’dan resmi açıklama var
15 Temmuz 2024 16:09
68

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de golcü listesinin en üst sırasında yer alan Youssef En-Nesyri için kulübü Sevilla’dan açıklama geldi.

“MEMNUN EDEN BİR TEKLİF YOK”

Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, 27 yaşındaki futbolcu için kendilerini memnun edecek bir teklif olmadığını söyledi. Orta, “Youssef’e Avrupa’dan birçok takımın ilgisi var. Onun öneminin farkındayız ama bugün bizi memnun eden bir teklif yok” açıklamasını yaptı.

İLGİLENEN DİPER TAKIMLAR

Youssef En-Nesyri’nin adı Fenerbahçe dışında İtalya’dan Roma ve Suudi Arabistan’dan Al Quadsiya ile anılıyor. İspanyol kulübü En-Nesyri’den 20 milyon euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

La Liga kariyerinde 230 karşılaşmada forma giyen En Nesyri, 69 gol atarken 10 da asist yaptı. Fas Milli Takımı’nda ise 73 kez forma şansı bulan tecrübeli golcü, 20 kez gol atma başarısı gösterdi. Sevilla ile sözleşmesi gelecek yıl sona eren 27 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.