Dolar 33,8239
Euro 37,5210
Altın 2.740,41
BİST 10.079,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Elde kalınca Fiat Doblo fiyatları yarıya indi, enişteler bayram yapıyor

Yeni Fiat Doblo, fiyat listesiyle el yakarken gelen yeni bir güncelleme eniştelere bayram yaptırdı. İşte detaylar.

Elde kalınca Fiat Doblo fiyatları yarıya indi, enişteler bayram yapıyor
15 Temmuz 2024 16:37
43

Fiat, Türkiye pazarında uzun yıllar boyunca hafif ticari segmentte önemli bir oyuncu olarak varlık gösteren Doblo modelinde önemli değişikliklere gidiyor. Bir zamanlar en çok tercih edilen hafif ticari araçlardan biri olan Doblo, yeni tasarımı ve rekabetçi fiyatlarıyla tekrar dikkat çekmeye hazırlanıyor.

Fiat Doblo, özellikle kasasının tamamen yenilenmesiyle birlikte Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo gibi rakip modellerle benzerlik göstermeye başladı. Yenilenen tasarımıyla birlikte, Doblo‘nun fiyatları da yükselerek bu segmentteki diğer modellerle rekabet eder hale geldi. Ancak bu durum, aracın tercih edilme potansiyelini olumsuz etkiledi ve stoklarda birikmelere neden oldu.

Fiat, bu durumu çözmek ve Doblo‘nun satışlarını artırmak için önemli bir adım attı. Modelin baz donanım seviyesinde sunulan 1.5 litrelik dizel motor ve manuel şanzıman kombinasyonuyla donatılan Doblo, önemli bir fiyat indirimiyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bu yeni kampanya ile birlikte, Doblo artık daha erişilebilir bir fiyatla satışa sunuluyor ve aynı zamanda faizsiz kredi avantajı da sunuluyor.

Fiat yetkilileri, yenilenen Doblo‘nun güçlü motor seçenekleri ve geniş iç hacmi ile ticari kullanım için ideal bir seçenek sunduğunu belirtiyor. 100 beygir gücündeki 1.5 litrelik dizel motorun performansı ve ekonomisi, Doblo‘nun tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor.

Ayrıca manuel şanzımanıyla sürüş konforu ve kullanım kolaylığı da sağlayan Doblo, işletmeler için ekonomik bir çözüm sunuyor.

Fiat‘ın bu hamlesiyle birlikte, Doblo‘nun yeniden popülerlik kazanması ve stokların eritilmesi hedefleniyor. Kampanya kapsamında sunulan indirimli fiyatlar ve faizsiz kredi seçenekleriyle, Fiat bayilerinde Doblo‘ya olan talebin artması bekleniyor.

Tüketiciler, bu avantajlardan yararlanarak Fiat Doblo‘nun sunduğu pratik kullanım özelliklerini ve yeni tasarımını yakından inceleme fırsatı bulabilirler.

Gelin şimdi aracın güncel donanım seçenekleri ve fiyat listesine daha yakından bakalım.

Easy 1.5 100 HP BlueHDI E6.4 Easy Manuel Dizel

Fiyatı: 1.064.900 TL

Premio 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 Premio Manuel Dizel

Fiyatı: 1.134.900 TL

Premio 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT Premio Otomatik Dizel

Fiyatı: 1.219.900 TL

Premio Plus 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT Premio Plus Otomatik Dizel

Fiyatı: 1.319.900 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.